• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

Populous III: The Beginning, obozavao sam tu igru, neka mirna zen atmosfera, skoro pa sand box... ali sto je bila zahtevna, secam se kad bi krenula vatra, krenuo bi slajd show... secam se da sam prvi put igrao na integrusi, a posle na necemu pogodnijem, pa mi je bilo vau videti igru u punom fps-u.

Populous III: The Beginning, obozavao sam tu igru, neka mirna zen atmosfera, skoro pa sand box... ali sto je bila zahtevna, secam se kad bi krenula vatra, krenuo bi slajd show... secam se da sam prvi put igrao na integrusi, a posle na necemu pogodnijem, pa mi je bilo vau videti igru u punom fps-u.
Ja sam tokom 'rone pokušao ponovo da pređem. Ima nekih modernih QoL patcheva, ali igra nije najbolje ostarila, pa sam batalio nakon nekog vremena. Previše repetitivno i na kraju se svodilo na mikromenadžment sopstvenog sela i uništavanja protivnikovog - koji su cešto na drugoj strani planete. Ideja i jednostavna priča su mi super, tehnička izvedba je neverovatna (za tadašnje vreme), ali dizajn kasnijih nivoa nije dovoljno kreativan, niti je izbalansiran.

Propušteno pri skeniranju ili fale stranice u fizičkom primerku?

mogao si samo da bolje podesiš ugao izvora svetla :D
Pokušavao sam iz raznih uglova da fotografišem ali te stranice su baš nezahvalne. Crne su boje a mastan je papir i odbljesak je uvek prisutan. Jedino po danu da probam u dobro osvetljenoj prostoriji.

Back
Top Bottom