• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

U kakvom god da je, moze, bitno je da tekst moze da se procita. Da li je koja strana oglasa iscepana ili se screenshot ne vidi dobro, nije mi bitno
photo_2025-11-20_10-21-02.webp

Naslovna je shit, ali unutra je sve okej. Takodje, ovaj broj je PUN vrhunskih igara. Eh, da, nema postera :3

Uh, imao sam taj D2 poster na zidu. Kakav je to mesec bio sa igrama, FAKK 2 je bio odlican, a i GP3. Da ne pricam o najboljoj PC igri svih vremena, i Icewind Dale.
Tu je i Diablo 2, kao i Vampire the Masquerade: Redemption, naravno i Deus Ex. Chak sam i taj Grand Prix 3 kupio chisto da po prvi put probam formule, ali sam skapirao da nije za mene.

Jel se secate casopisa "Kompjuterske igre"? Meni je bio i bolji do Gejmera, ali nisu dugo trajali.

• Like
Reactions: Ace
Secam se su izbacili te Kompjuterske Igre i onu knjigu za Mortal Kombat 1,2,3 ako se secate. Sa sve potezima i kao lore opisima za svakog igraca. Nakon nekon godina mi se skrzo raspala jer su stranice bedno bile zalepljene :D

Jel nekom palo na pamet da ponudi ovo Tomcatu sa https://retrospec.elite.org/users/tomcat/yu/index.php da okači u arhivu
Da, znam da je to arhiva EX-YU časopisa ali ne boli pitati

Ili kao alternativu da napravimo neku web stranicu gde će sve ovo skenirano biti katalogirano na jedom mestu. Možda čak i da vidimo koliko bi bio hosting za pravu arhivu pa da se kolektivno dogovorimo da je finansiramo. Ne bi bilo nešto protoka te ne bi hosting trebao da bude velik. Posebno ako se download celih projeva vrši sa besplatnih hosting sajtova.

Jel nekom palo na pamet da ponudi ovo Tomcatu sa https://retrospec.elite.org/users/tomcat/yu/index.php da okači u arhivu
Da, znam da je to arhiva EX-YU časopisa ali ne boli pitati

Ili kao alternativu da napravimo neku web stranicu gde će sve ovo skenirano biti katalogirano na jedom mestu. Možda čak i da vidimo koliko bi bio hosting za pravu arhivu pa da se kolektivno dogovorimo da je finansiramo. Ne bi bilo nešto protoka te ne bi hosting trebao da bude velik. Posebno ako se download celih projeva vrši sa besplatnih hosting sajtova.
samo napred (y)

Mozemo komotno da drzimo na serveru foruma, maksimum se mozemo bahatiti. Napravimo neki prost frontend koji samo prikazuje listu brojeva i download linkove, kontam da je dovoljno to.

Back
Top Bottom