• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

Taj mi je jedan od omiljenih brojeva. Odlicna naslovna strana, kao i more kul igara. Secam se kako sam se zestoko lozio na najavu igre Republic: The Revolution, ali kada je izasla, nisam je dugo igrao. Pored te najave, tu su i Evil Dead, Return to Castle Wolfenstein i Tropico.

Colin McRae Rally 2 opis me naterao da probam tu igru, iako nikada nisam bio ljubitelj reli igara. Hitman: Codename 47 sam jedva cekao da isprobam, a i GunMan Chronicles (najvise me nalozilo sto oruzje ima more modova pucanja). No One Lives Forever i American McGee's Alice su mi bile najjace igre u to vreme, pogotovo Alisa (Rankov opis mi nije najbolje legao, ali okej).

Secam se da sam cak i onu No Escape igru morao probati jer mi je delovala interesantno. Za kraj, tu su MechWarrior 4 i Shenmue koji nisam igrao jer nisam imao Dreamcast, ali mi je po opisu delovala kao odlicna igra, kao i Bugs Bunny & Taz: Time Busters.

More odlicnih igara u kojima sam uzivao u to vreme. Procitao sam taj broj bezbroj puta. Tu je i Centra Line reklama na kojoj sam se uvek zadrzavao.

NOLF je jedna od mojih omiljenih fps igara, i dalje nekada opikam razlicite misije, voleo sam i da citam taj opis vise puta, dok nisam za kompom.

American McGee's Alice je bila jako dugo vremena prezahtevna za moj komp u to vreme, pa sam citajuci opis dobijao taj fix i uspevao da sacekam bolje vreme upgrade-a masine. Tek nakon mnogo godina sam je odgirao.

Za Return to Castle Wolfenstein sam prvi put cuo u ovom broju i jedva cekao da stigne.

Vrlo zanimljivo takodje, nikada nisam imao priliku da igram Dracula Resurrection, ali sam voleo da citam ove njihove vodice 😄

Nisam imao PS1 jos uvek, tako da su mi Gameri sluzili kao preporuke sta da igram kada iznajmim iz igraonice konzolu na 1 ili 2 dana. Iz ovog broja su to bili Donald Duck Goin' Quackers (koja je toliko bila opskurna da sam jedva ubedio lika koji drzi igraonicu da je skine i nareze) i Bugs Bunny & Taz: Time Busters. Bugs Bunny je lomila igra koliko je bila dobra.

nikada nisam imao priliku da igram Dracula Resurrection
Ja sam se izgubio pred kraj, pa sam morao da trazim po netu vodic :ROFLMAO:

Ne znam kako sam propustio Goin' Quackers, ali sam cuo od puno ljudi da je odlicna igra. Bugs Bunny je dominirao, meni je cak i onaj drugi sa "Time" u imenu bio dobar.

Ja sam se izgubio pred kraj, pa sam morao da trazim po netu vodic :ROFLMAO:

Ne znam kako sam propustio Goin' Quackers, ali sam cuo od puno ljudi da je odlicna igra. Bugs Bunny je dominirao, meni je cak i onaj drugi sa "Time" u imenu bio dobar.
Ја сам тај други чак и прешао ако се не варам, био је скроз добар за то време. Међутим пре неколико година сам покушао опет на PS1 емулатору али није ишло, превасходно због контрола и камере. Тај са Тазом нисам никад имао, само сам га једном или двапут играо у некој играоници.

Back
Top Bottom