• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

Project Eden, svrsavao sam na grafiku, bila je bas brutala, osetno ispred svog vremena... nazalost nisam je bas dugo igrao.
AvP 2 sta reci, svi vec sve znaju, u secanju mi ostao pocetak kampanje, i dzip kako se u vatri okrece u vazduhu...

Aliens vs Predator 2 je bio odličan, baš sam uživao u njoj pogotovo igrajući kao Predator. Ogroman napredak u svakom pogledu u odnosu na prvi deo koji je bio šupljikav što se gejmpleja tiče i koji nikad nisam završio.

Kapiram da nostalgija igra veliku ulogu u tom pogledu, em smo odrasli, em smo malko vishe cinichni, a i manje sposobni da gledamo kroz prste developerima. I meni deluje to vreme kao da je bilo nekako magichno, ali nije ipak bilo tako.

Ja bih pre reko da su socialni mediji i "leakovi" unistili uzbudjenje. Mozes biti mator al i dalje fan necega al kad skoro svaki rumour izadje par meseci pre zvanicne najave i tacan je, nema vise tog iscekivanja nekog iznenadjenja i to vec godinama, reko bih od PS4 generacije krenulo. Na forumima se uveliko pricalo o GOW Nordijska mitologija i sin...mesecima pre The Game Awards reveal. Joel-ova smrt u TLOU 2 isto vise od mesec dana ranije procurelo itd milion primera.

Back in the day su bile glasine al to su bile takve prazne spekulacije uglavnom bez ikakvog dokaznog materijala a sada pre nego sto se najavi nov naslov, vec izleteli screenshotovi u beta fazi. Nedeljema unapred ljudi najave ocekivajuci datum kada ce izleteti trailer reveal itd. Cak je i Switch 2 reveal spojlovan nedelju dana pre zvanicnog.

Zavisi od osobe, ja lično ne pratim leakove ali isto ako pročitam neki leak i dalje mogu da sasvim lepo uzivam u igri ako je kvalitetna, ne treba mi twist rush da popuni utisak.

Evo jedan rodjendanski sken, uf uf, kakav broj :)

- Return to Castle Wolfenstein
- Stronghold
- Legacy of Kain Soul Reaver 2
- Gothic

1749226382947.webp

Zanimljiva cinjenica je da je u ovom broju recenzent Return to Castle Wolfenstein koristio sifru za unlimited ammo, uvek mi je bilo smesno kada sam citao, da takve screenshotove vidim :ROFLMAO:

1750088813906.webp

1750088834263.webp

U ovom broju imamo duplu stranu na recenziji Fife, a jedina igra koja meni obelezava ovaj broj je Evil Twin: Cyprien's Chronicles. Igru nikada nisam igrao, ali mi je zapala za oko na jednoj televizijskoj emisiji i sva ta bizarna atmosfera koja ju je pratila. Svrstavao sam je u istu ekipu kao i Giants Citizen Kabuto i American McGee's Alice. Guglao sam je godinama nakon njenog izlaska, mnoge igre su kasnije izlazile, ali ova mi je iz meni nepoznatog razloga ostala u secanju. Mozda odgledam neki yt longplay ili se nakanim da je pokrenem na Win11 jednog dana.

View attachment 17589
AvP2, odlicna igra, a vala i poprilicno napeta i ni malo laka. Naravno, najzabavnije igrati kao alien.
Evil Twin sam probao jer mi je delovala bizarno kao Alice, ali mi se nije dopala igra.
Civilization 3... sta reci? Vrhunska video igra, jedna od najzabavnijih u to vreme. Igra zbog koje sam skapirao da mogu igrati strateske igre, dok god nisu u real time.
Naravno, tu su i ovi moment:
1750143768266.webp
1750143778637.webp

Fin broj, lep broj dobrih igara, samo sto je mene vecina zaobisla u to vreme.

Back
Top Bottom