• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Silent Hill F

Како ми се ово игра јебем ти сумпор, јаки Fatal Frame, помало и Siren вајбови. И то обавезно на конзоли, зна се како се игра јапански хорор. 🤗 Ако због чега купим нешто од нових конзола то ће бити ово уз још двије игре које сам помињао. Не могу да продишем финансијски од ретро гејминга, када год скупим нешто парица одмах ми наиђе ретро лот и спискам на то паре. 😆

Hahahah, proklete lisice. Zar ti nije bilo logicno kada si pogledao resenje na YT? Mada ta zagonetka jeste najgora, meni barem. Pogotovo jer brute force iziskuje mnogo vremena. Secam se da me najvise iznervirao deo sa kalendarom. Nikako nisam uspevao naci zid na koji bi ga trebalo okaciti.
Pre gledanja resenja skoro sve sam provalio, mesta gde idu ti simboli,
za crnu i belu pticu, video sam koje su lisice, ali to je nekako bas suptilno delovalo na slici, mora da se bulji, no video sam... video sam gde najverovatnije idu crna i bela ptica, no evo ti klip, pa se podseti dal tebi ta situacija zaista izgleda ko da bela ptica bezi, a crna je juri, jer meni na to bas i ne izgleda...

a sto se tice Foxa, ona bukvalno moze biti na cetiri lisice i da svaka moze da se poveze sa tekstom koji je dat... i to je taj problem koji pominjem, zagonetke nisu bas logicne... jer za svaku od tih 4 lisica se moze reci da imaju svoje pratioce i da ne vide te ptice...

Morao bi je preci jos barem 2 puta, ili pogledati druge krajeve na netu. Cak ti igra i kaze, "e, predji opet".
Nema tih para za koje bih igrao ponovo, cak se i kajem sto nisam odustao posle prve trecine...
Da, retki su, ali umeju bas da iscimaju, pogotovo u drugom prelasku kada tripujes da znas gde su sakriveni neprijatelji, kad ono sad su na drugom mestu.

Meni je prica top, moooozda malko preterivanje sa simbolistikom, ali to je Silent Hill. Kad spominjes combat, sta mislis o sanity mehanici? Nisi je spominjao.
Meni su oni sto cekaju u zasedi, pa te odjednom grabuju, a to urade uglavnom kad vide da bezbrizno trcis po mapi :D
ali smesno mi recimo onaj monster te zgrabi i samo te polize po licu i nesto minimalno health-a skine 😅
ti su mi doduse bili najstrasniji, jer su najbrzi, pa ono kad cujes njihove brze korake, kako ti se priblizavaju iza ledja...

Pa sanity ko da nije bilo uopste, zar nisi rekao da je on faktor samo na vecim tezinama?
Ja sam igrao na default, puzzle su bile hard, a combat i ne secam se sta je default, normal...
Uglavnom samo jednom mi se u igri spustio taj sanity, prvi put u podzemlju, kad je zvonio telefon, a ja morao da trcim da se javim pre nego sto sanity iscuri... i bukvalno posle toga uopste nigde mi se nije smanjivao sanity uopste, nisam ga ni primetio...

Da da, kapiram sta zelis da kazes za taj puzzle, sad vidim da ima vise resenja u zavisnosti od prelaska, ne secam se toga.
Pa sanity ko da nije bilo uopste
Nisi koristio one napade kad drzis dugme za focus i jace udaris, ili da lakse odradis dodge?

Nisi koristio one napade kad drzis dugme za focus i jace udaris, ili da lakse odradis dodge?
Haha, da, nisam... samo par puta za celu igru sam koristio taj jaci udarac sa fokusom, jednostavno mrzelo me da tako igram, da cekam da se napuni taj bar... u pocetku sam mislio da si zakucan u mestu dokle ga punis, pa sam mislio fuck that, ali posle sam video da mozes da se kreces dokle ga punis, i kasnije se i dosta brze punio... no, nisam imao potrebe za tim... metalna shipka, sledgehammer, axe... onaj jaci udarac drzim do kraja, pa kad ga opandrchis, te se zaleluja, onda mozes da mu radis sta oces, vec je gotov...

a taj fokus za dodge nisam nikad koristio, video sam samo kad sam otkljucao tu mogucnost da se drzi fokus i onda imas jasniji nagovestaj kad trebas da uradis dodge ili counter/parry, ali nisam cak ni probao...

Samo sam nadogradjivao staminu, jer je nje bilo malo i sve je bilo lagano...

a taj fokus za dodge nisam nikad koristio, video sam samo kad sam otkljucao tu mogucnost da se drzi fokus i onda imas jasniji nagovestaj kad trebas da uradis dodge ili counter/parry, ali nisam cak ni probao...
e to, ja sam to koristio ko besan, nikako nisam uspevao da uhvatim ritam onih slepih likova.

Nisam siguran na koje mislis, meni je najiritatniji neprijatelj bio onaj lik sa gomilom glava na sebi, sto kmechi ko beba... ovo na slici je zenska verzija, a mislim da je bila i muska

the-monsters-of-silent-hill-f-v0-eglibz8vu15f1.jpg

Nisam siguran na koje mislis
Oni bez lica sa okovima oko clanaka sto bauljaju na sve cetri. Bezbroj puta su me navukli da ih napadnem, pa me ispale i zviznu samar. Nisam imao problema sa tim sto imaju mnogo glava, lako sam radio dodge i izbegavao ono crveno, ali taj bez lica je bio moj glavni razlog trosenja healing itema.

Da i meni su ti bili najtezi, jer su najbrzi protivnik, a ova gore mi je bila najiritatnija, ne najteza, jer nisam mogao expresno da je resavam, jer cim se priblizim ili vristi ili pusti one biljke da te uhvate za nogu, tako da je sa njom moralo malo sporije da se igra i napadne u pravom momentu...

Back
Top Bottom