• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Silent Hill 2 Remake

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
9,967
FfdenlwVIAEysgR

Developer : Bloober team
Publisher: Konami
Platforms: PS5/PC
Release Date : 31.3.2023.

Ffdf6qSWYAQk6LH
Ffdf6qSWYAgRIzH

FfdgcToWAAEncWo

Last edited:
Пуцајте, али ово ми је већ на први поглед један непотребан римејк који неће бити ни упола језив као оригинал, јер је исувише све "чисто и лепо", некад управо лошија графика доноси више страве. Оригинал је био језив, суморан, узнемирујућ, уврнут, тужан. У овом трејлеру се не осећа ништа од тога.

Уз то ако је судећи по овоме што су показали биће 1/1 copy-paste оригинала, са све clunky гејмплејом од пре 20 година, само са модерном графиком. Слично као што је урађено са SotC иако је већ постојао сасвим солидан HD ремастер.

Уосталом зашто кеца нису пробали да римејкују, он је старији и више би му погодовао такав третман, мада и ту не верујем да би успели да га направе страшним као што је био, PS1 графика је битан део његове хороричности.

ne znam sta da milsim, grad deluje fino ako je in game, ali mi je sve previse cisto, nije prljvao i umuljano, tumorno, nema graina...takodje lik mi je shit, verovatno ce i mariju unormaliti da izgleda prosek.

Пуцајте, али ово ми је већ на први поглед један непотребан римејк који неће бити ни упола језив као оригинал, јер је исувише све "чисто и лепо", некад управо лошија графика доноси више страве. Оригинал је био језив, суморан, узнемирујућ, уврнут, тужан. У овом трејлеру се не осећа ништа од тога.

Уз то ако је судећи по овоме што су показали биће 1/1 copy-paste оригинала, са све clunky гејмплејом од пре 20 година, само са модерном графиком. Слично као што је урађено са SotC иако је већ постојао сасвим солидан HD ремастер.

Уосталом зашто кеца нису пробали да римејкују, он је старији и више би му погодовао такав третман, мада и ту не верујем да би успели да га направе страшним као што је био, PS1 графика је битан део његове хороричности.

Pa ne bi rekao da je nepotreban rimejk, originalni SH2 je ipak PS2 igra i nije dostupna već dve generacije,
a remaster PS2 igre danas ne može da izgleda dovoljno dobro i uporedivo sa modernim igrama.

Mada se slažem da su prvo trebali da urade SH1 remake.

Jedini SH koji sam baš igrao (nažalost nisam ga prešao, tipa stigao sam do 3/4 igre ako se dobro sećam) je SH2. Keca sam probao na PS1 kod drugara dok smo bili klinci i ono je tada bilo too scary za nas, fuck that noise.
Igrao sam svojevremeno i Silent Hill Downpour na X360, kao i SH4 The Room, mada njih nekako ne računam da su pravi SH nastavci. Kako bi se reklo *nemaju dušu*
Tako da što ste mene tiče remake je više nego dobrodošao, samo da ispadne kako treba, da očuva tu jezivu atmosferu kakvom je odisao SH2

Pa ne bi rekao da je nepotreban rimejk, originalni SH2 je ipak PS2 igra i nije dostupna već dve generacije,
a remaster PS2 igre danas ne može da izgleda dovoljno dobro i uporedivo sa modernim igrama.

izasao je remaster pre desetak godina, masa ljudi je upravo tako odigrala igru iako je port shit...a ps2 igre izgledaju lose vec 15 god, to je ono captain obvious izjava.

Непотребан је на овај начин како је урађен, бар по овоме што се види у трејлеру. Да је римејкован на начин као што је RE2 онда би имало смисла. Овако ћемо по свему судећи добити исту PS2 игру само са current-gen графиком.

videcmo, prikazali su neke bitne scene koje imo i treba da ostanu, ostalo moze dosta da se promeni, gameplay, lokacije itd...dosta toga bi trebalo promeniti jer su mi neki delovi bilo dosadni jos tada.

Auuuuu SH4 Room nema dušu, idem po lekove, a bogami i iz ove teme, pa se vratim kad bude novih trejlera, drž te se braćo
SH4 је мени био супер, додуше играо сам га само тад кад је изашао, не знам какав би данас утисак био, али не верујем да би се покварио. Иако се не дешава у самом Silent Hill-у задржао је ту атмосферу.

Uh, na kompu je bila ultra bagovita igra, mada igrao sam je bukvalno day 1 (vrlo verovatno v1.0) tako da može biti da je i to kvarilo opšti utisak. Davno beše 2004-a godina.

Непотребан је на овај начин како је урађен, бар по овоме што се види у трејлеру. Да је римејкован на начин као што је RE2 онда би имало смисла. Овако ћемо по свему судећи добити исту PS2 игру само са current-gen графиком.

Naprotiv, SH2 remake je potreban u svakom slučaju zato što se SH2 poslednje dve genearacije (tačno 10 godina) se ne može igrati na konzolama,
a PS2 remaster ne bi izgledao dovoljno dobro po današnjim standaradima.
To što je mogao biti remake sa više promena (bar na osnovu provog trejlera) u odnosu original (kao RE2), ne menja ovo što sam napisao.

izasao je remaster pre desetak godina, masa ljudi je upravo tako odigrala igru iako je port shit...a ps2 igre izgledaju lose vec 15 god, to je ono captain obvious izjava.

Poenta je da nije ista stvar remaster PS2 igre za PS3 i remaster PS2 igre za PS5,
remaster PS2 igre za PS3 je izgledao prihvatljivo kad je izašao (pošto je igra stara 1. generaciju), remaster PS2 igre za PS5 ne može da izgleda dobro.

Last edited:
Back
Top Bottom