For the RIMEJKSIduce godine dobijamo RE4 rimejk i SH 2 Rimejk zivimo pocetak 2000s pun gas.
Пуцајте, али ово ми је већ на први поглед један непотребан римејк који неће бити ни упола језив као оригинал, јер је исувише све "чисто и лепо", некад управо лошија графика доноси више страве. Оригинал је био језив, суморан, узнемирујућ, уврнут, тужан. У овом трејлеру се не осећа ништа од тога.
Уз то ако је судећи по овоме што су показали биће 1/1 copy-paste оригинала, са све clunky гејмплејом од пре 20 година, само са модерном графиком. Слично као што је урађено са SotC иако је већ постојао сасвим солидан HD ремастер.
Уосталом зашто кеца нису пробали да римејкују, он је старији и више би му погодовао такав третман, мада и ту не верујем да би успели да га направе страшним као што је био, PS1 графика је битан део његове хороричности.
Pa ne bi rekao da je nepotreban rimejk, originalni SH2 je ipak PS2 igra i nije dostupna već dve generacije,
a remaster PS2 igre danas ne može da izgleda dovoljno dobro i uporedivo sa modernim igrama.
Mada se slažem da su prvo trebali da urade SH1 remake.
Непотребан је на овај начин како је урађен, бар по овоме што се види у трејлеру. Да је римејкован на начин као што је RE2 онда би имало смисла. Овако ћемо по свему судећи добити исту PS2 игру само са current-gen графиком.Pa ne bi rekao da je nepotreban rimejk, originalni SH2 je ipak PS2 igra i nije dostupna već dve generacije,
a remaster PS2 igre danas ne može da izgleda dovoljno dobro i uporedivo sa modernim igrama.
Mada se slažem da su prvo trebali da urade SH1 remake.
SH4 је мени био супер, додуше играо сам га само тад кад је изашао, не знам какав би данас утисак био, али не верујем да би се покварио. Иако се не дешава у самом Silent Hill-у задржао је ту атмосферу.Auuuuu SH4 Room nema dušu, idem po lekove, a bogami i iz ove teme, pa se vratim kad bude novih trejlera, drž te se braćo
Непотребан је на овај начин како је урађен, бар по овоме што се види у трејлеру. Да је римејкован на начин као што је RE2 онда би имало смисла. Овако ћемо по свему судећи добити исту PS2 игру само са current-gen графиком.
izasao je remaster pre desetak godina, masa ljudi je upravo tako odigrala igru iako je port shit...a ps2 igre izgledaju lose vec 15 god, to je ono captain obvious izjava.