• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2026)

Yup, Daredevil je bas uradjen u Netflix fazonu. Al nisu do toga dosli lako, krenuli su prvo da snimaju seriju i stali su, ponovo napisali uz dolazak nazad Karren i Foggy, i onda su snimili ovo. To se bilo desilo u vrhuncu "disney killed MCU" nezadovoljstva gledalaca.

Druga sezona stize za 2 nedelje [+Punisher specijal ove godine], a treca tokom 2027.
Punisher ce ovog leta takodje biti deo novog Spider Man filma, sto mi je bas dobar izbor. :D

Serija je sa kraja prosle godine, ne uklapa mi se u onaj drugi topic gde idu matore :D

Anyways Black Rabbit odlican. Jason Bateman fantastican, lik je mega talentovan i kao glumac i kao reziser,a od Jude Law-u ne treba nista da pisem. Serija je luda voznja, losa odluka za losom odlukom. Maksimalni clusterfuck :D Apsolutna preporuka.

When the owner of a New York City hotspot allows his turbulent brother back in his life, he opens the door to escalating dangers that threaten to bring down everything he's built.

Serija je sa kraja prosle godine, ne uklapa mi se u onaj drugi topic gde idu matore :D

Anyways Black Rabbit odlican. Jason Bateman fantastican, lik je mega talentovan i kao glumac i kao reziser,a od Jude Law-u ne treba nista da pisem. Serija je luda voznja, losa odluka za losom odlukom. Maksimalni clusterfuck :D Apsolutna preporuka.

Hvala na preporuci, ne znam kako sam preskocio ovu seriju, odlicna je! Svaka epizoda za binge.

Da. Pogledao sinoć, nastavlja se smaranje iz prošle sezone.

For All Mankind S05 za sad užasna.
The Pitt S02 osetno slabija od prve sezone, ali i dalje je dobra serija. Očekivao sam više.
Invincible S04 mi je OK, bila je jedna filer epizoda prošle nedelje, ali sve u svemu, sasvim solidno.
Paradise S02 sam mislio da će biti teški raspad, ali zapravo ima 2 ili 3 dobre epizode. Prijatno sam iznenađen, iako ima mnogo generičkih i milion puta viđenih stvari.
Abbott Elementary S05 užas kao i uvek.
Jury Duty S02 mi uopšte nije legao, odustao posle prve dve epizode.
Scrubs je okeiš, ali novi likovi su mi totalno promašeni i bez harizme i energije. Recimo klinci u The Pitt su klasa iznad i što se tiče glume i generalno energije na ekranu. Mišljenja sam da su morali da urade bolji kasting. Seriju ne bih preporučio nekome ko nikad nije gledao Scrubs, više gledam zbog neke nostalgije/stare slave, nego ove sezone.

Ove nedelje imamo dve premijere, izlazi:
- The Boys s05e01 u sredu
- The Hacks s05e01 u petak

Naredne nedelje:
- Euphoria S03E01 ponedeljak
- Beef s02 cetvrtak

Nisam planirao da gledam drugu sezonu "Paradise" ali su mi prve tri epizode baš proletele. Jeste sve šablonski ali može da se gleda.
Ali zato "For All Mankind" me više neće za****ti, ne bih gledao ni da me plaćaju.

Dobar je paradise, zanimljiva premisa, ali su dosta usporili posle te prve 2-3 epizoda, bukvalno neki filer do kraja, i onda poslednje dve opet ok. Malo su otišli previše u sf, ali gledaće se i treća sezona.

The Pitt S02 osetno slabija od prve sezone, ali i dalje je dobra serija. Očekivao sam više.
Ova poslednja epizoda odlicna, na nivou najboljih iz prve sezone. Mozda ce finale/zavrsnica biti epic i popraviti celu sezonu. Ova poslednja epizoda je vec u mojim ocima popravila malo stvari.

Dobar je paradise, zanimljiva premisa, ali su dosta usporili posle te prve 2-3 epizoda, bukvalno neki filer do kraja, i onda poslednje dve opet ok. Malo su otišli previše u sf, ali gledaće se i treća sezona.
Meni se trenutno više sviđa od Fallouta i Silosa. Nekako ima atmosferu "prave" tv serije a ne osmosatnog filma iscepkanog na delove.

Back
Top Bottom