Odigrah par sati, sto se pozitivnih stvari tice, grafika je zaista vrh i cela produkcija je na visokom nivou, najupecatljivije mi je bilo to sto sada u toku borbe, vidis razlicite izraze lica protivnika, vidis veliki bes na njihovom licu, to bas daje veliki smek i filmski osecaj...
Kad sam vec kod borbi, znacajno su bolje u odnosu na keca, zanimljive su, brze, dinamicne, fludine, tecne.
Sto se tice losih stvari, i dalje previse praznog setanja, mnogo je spora igra, oni glasovi u glavi me nerviraju, ne bi mi smetalo da su to njeni glasovi, vec su razliciti, te smaraju dosta, ni u kecu mi nisu bili zanimljivi, osim njenih glasova.
Puzzle... i ovde ih ima, i ako cu zbog necega odustati od igre, oni su najveci konkurent...
Kvalitet grafike i kratkoca igre me drze za sad, da pregrmim i na momente dosadnu igru, ali zagonetke smaraju i ako se desi da igru obrisem pre vremena, to ce biti zbog njih... nije da su nesto teske za sad, ali nekako nemam strpljenja za njih.
Imam neke crne barove dok igram gore i dole, moracu da izguglam dal ima nacina da se iskljuce...