Ja sam probao par naslova na RG353VS i radilo je ok-ish. Bolje pomalo ulagati u Mister setup, tu Saturn radi jako dobro, čak i u ovoj alpha fazi.Da li bi mogao neki arm cpu, da emulirara saturn a da se to upakuje u 100$ cenu?
Vise sam pricao/mislio vezano sa segu, i sta bi oni mogli da urade da svedu mini konzolu na ~100$Ja sam probao par naslova na RG353VS i radilo je ok-ish. Bolje pomalo ulagati u Mister setup, tu Saturn radi jako dobro, čak i u ovoj alpha fazi.
Pa ako bi se potrudili, moglo bi se nešto solidno sastaviti na ARM platformi za ~$129, pogotovo što bi se masovno proizvodilo i prodavalo.Vise sam pricao/mislio vezano sa segu, i sta bi oni mogli da urade da svedu mini konzolu na ~100$![]()
Ja imam retrobit za ostalo nzm nisam probao.Spustio Segu sa tavana malo da udovoljim nostalgiji.
View attachment 11438
Šta danas važi za najbolje bežično rešenje? Blue retro?
Postoji bezicni retro bit za saturn?Ja imam retrobit za ostalo nzm nisam probao.
Зар није Wipeout бољи на PS1?Spustio Segu sa tavana malo da udovoljim nostalgiji.
View attachment 11438
Šta danas važi za najbolje bežično rešenje? Blue retro?
JesteЗар није Wipeout бољи на PS1?![]()
С обзиром на то да је постојао прототип Shenmue за Сатурн, верујем да би и MGS могао да тера. Мада опет, питање да ли би у оно време девелопери успели да извуку максимум из Сатурнове "немогућа мисија" архитектуре и колико би та верзија одударала од PS1. Овако са 25 година накнадног знања је сигурно знатно лакше.![]()
Saturn Developer XL2 Confirms Metal Gear Solid Prototype Is Real
Originally written by Danthrax over at SEGA SATURN, SHIRO! A prominent Saturn homebrew developer whose code was used in part to make a prototype of Metal Gear Solid running on the Saturn confirmed that the prototype is real. XL2 said Friday in the SHIRO! Discord server and Saturday on SegaXtrewww.retrorgb.com