• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 Switch PC Sea Of Stars

Ashitaka

Well-known member
Reaction score
5,237

Odigrao demo juce igra ima neke zanimljive mehanike. Odigrao prvi i jedini dungeon koji sadrzi demo i resio prvog boss-a. Ko god voli old school jrpg neka proba. Jedino mi muzika za sad deluje tanko. Videcemo kad izadje, kupujem sugurno ako bude fizikala 🤘🫡

Last edited:
odavno pričamo o ovoj igri, još pre nego što su i kickstarter izbacili :)
vidi se da su ga radili ljudi koji su voleli chrono triggera, tako da se ovo svakako igra...

odavno pričamo o ovoj igri, još pre nego što su i kickstarter izbacili :)
vidi se da su ga radili ljudi koji su voleli chrono triggera, tako da se ovo svakako igra...
Znam, i ja je pratim neke dve godine ali sam se iznenadio kad nisam uspeo da nadjem temu na forumu...

Pratim je vec neko vreme, generalno ne volim ovakve igre, ali ova mi izgleda dovoljno zanimljivo da je makar probam...

Mnogo se brze pojavljuju Jrpg igre koje bih zeleo da odigram nego sto ja uspevam da predjem. Tako da je backlog sve veci ali igrace se ovo jednog dana sigurno. Deluje mi dosta zanimljivo.

Ne, puna igra je izašla. Gamepass/PS+ i sve ostale platforme.
Ali i demo imaš.

Super je igra , imam par sati u njoj , ne stizem preterano da se igram nesto. Uglavnom naizad me igra pustila da radim sta hocu tj krenuo sam u avanturu. Prelep pixel art, muzika je strava i combat je fine. Nista mind-blowing za sad. Priča je ok ish? Valjda ne znam , previse je rano za to. Deluje kao standardna jprg prica. Ne smetaju mi karakteri sve je ok za sad.

igra je bas dobar vajb:) jako je prijatno provoditi vreme u njoj

umerena fina bez ludila i hajpa, promovisu old school vrednosti, grafika i muzika su bas simpa

ma sve je super....sem sto sam vec 2 puta zaspao dok je igram:)

Ja tek poceo jos je rano za utiske. Ako je suditi po komentarima ovde verovatno ce biti pozitivni.

Back
Top Bottom