Ne moras da probas,igra ima score 72 sto je i vise nego ok.Naravno da necu ni da probam nesto sto mi deluje kao tesko sranje, da je tako probao bih svaku igru koja izadje, a siguran sam da to niko ne radi od nas.
Nije samo IGN, pogledaj metacritic, napljuvase je svi zivi:
Scorn Reviews
Scorn is an atmospheric first person horror adventure game set in a nightmarish universe of odd forms and somber tapestry. It is designed around an idea of "being thrown into the world". Isolated and lost inside this dream-like world you will explore different interconnected regions in a...www.metacritic.com
No ako neko ZAISTA uziva u igri, ok, postujem.
72 je prilicno losa ocena, to je zuta zona koja oznacava prosek.72 je daleko od napljuvase je svi zivi![]()
Ne bih se slozio sa tom tvojom mantrom, imam dovoljno iskustva da na osnovu video opisa vidim kakva je neka igra, i imam prava da dam svoje misljenje kako mi igra deluje, sto sam i uradio, dalja prica je nastala zbog vas, ali obzirom da me igra ne zanima, nema sta vise da pricamo, ali praticu temu cisto da vidim dal ce nekom ko je igrao isto biti sranje kakvo mi deluje.Ali ako neces da je probas nemas prava da pljujes po necemu sto nisi doziveo,to se zove kenjanje kao foka.
Cak i tvoj omiljeni IGN za ocenu 7 kaze da znaci - dobro72 je prilicno losa ocena, to je zuta zona koja oznacava prosek.
Ali komentar da cekas da nekome igra bude sranje samo da bi se slozio sa njime upravo govori o tvom karakteru tj,ja iz licnog iskustva kazem da ne mora sve sranje da bude iz video opisa i utiska koji su ostavljeni iz istih.72 je prilicno losa ocena, to je zuta zona koja oznacava prosek.
Ne bih se slozio sa tom tvojom mantrom, imam dovoljno iskustva da na osnovu video opisa vidim kakva je neka igra, i imam prava da dam svoje misljenje kako mi igra deluje, sto sam i uradio, dalja prica je nastala zbog vas, ali obzirom da me igra ne zanima, nema sta vise da pricamo, ali praticu temu cisto da vidim dal ce nekom ko je igrao isto biti sranje kakvo mi deluje.
Mada u kakvom svetu zivimo, gde se svakodnevno servira trash, mislim da su ljudi generalno izgubili pojam KVALITETA, kad danas i nesto poput LOTR serije moze da prodje... primera koliko oces.
Koliko sam shvatio, najveći izvor frustracije u igri su mix bugova koji te teraju na restart i loše raspoređeni checkpointi zbog kojih gubiš previše progresa kad restartuješ.Ja nisam imao problema po tom pitanju. Desilo se dva puta da su se izglitchovale teksture sa nekih objekata, ali je restart igre rešio problem.