• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Scorn

32 pozitivna, 17 neutralnih i 4 negativna reviewa, teška pljuvačina. Ne znam kako ih nije sramota da izbace ovako nešto.

Inače, postaje sve bolje, 4. act je super. I nešto se geforce experience gubio pa nisam mogao da uhvatim screenshotove, ali su proradili tačno na vreme 😆

axWLfyz.png

Naravno da necu ni da probam nesto sto mi deluje kao tesko sranje, da je tako probao bih svaku igru koja izadje, a siguran sam da to niko ne radi od nas.
Nije samo IGN, pogledaj metacritic, napljuvase je svi zivi:

No ako neko ZAISTA uziva u igri, ok, postujem.
Ne moras da probas,igra ima score 72 sto je i vise nego ok.
Ali ako neces da je probas nemas prava da pljujes po necemu sto nisi doziveo,to se zove kenjanje kao foka.

72 je daleko od napljuvase je svi zivi :)
72 je prilicno losa ocena, to je zuta zona koja oznacava prosek.
Ali ako neces da je probas nemas prava da pljujes po necemu sto nisi doziveo,to se zove kenjanje kao foka.
Ne bih se slozio sa tom tvojom mantrom, imam dovoljno iskustva da na osnovu video opisa vidim kakva je neka igra, i imam prava da dam svoje misljenje kako mi igra deluje, sto sam i uradio, dalja prica je nastala zbog vas, ali obzirom da me igra ne zanima, nema sta vise da pricamo, ali praticu temu cisto da vidim dal ce nekom ko je igrao isto biti sranje kakvo mi deluje.

Mada u kakvom svetu zivimo, gde se svakodnevno servira trash, mislim da su ljudi generalno izgubili pojam KVALITETA, kad danas i nesto poput LOTR serije moze da prodje... primera koliko oces.

72 je prilicno losa ocena, to je zuta zona koja oznacava prosek.

Ne bih se slozio sa tom tvojom mantrom, imam dovoljno iskustva da na osnovu video opisa vidim kakva je neka igra, i imam prava da dam svoje misljenje kako mi igra deluje, sto sam i uradio, dalja prica je nastala zbog vas, ali obzirom da me igra ne zanima, nema sta vise da pricamo, ali praticu temu cisto da vidim dal ce nekom ko je igrao isto biti sranje kakvo mi deluje.

Mada u kakvom svetu zivimo, gde se svakodnevno servira trash, mislim da su ljudi generalno izgubili pojam KVALITETA, kad danas i nesto poput LOTR serije moze da prodje... primera koliko oces.
Ali komentar da cekas da nekome igra bude sranje samo da bi se slozio sa njime upravo govori o tvom karakteru tj,ja iz licnog iskustva kazem da ne mora sve sranje da bude iz video opisa i utiska koji su ostavljeni iz istih.
Ali posto si ti uvek u pravu a ljudi sto su igrali igru ovde na forumu nisu,i cije misljenje vise cenim od doticnih sajtova pusticu te za veceras.

Ne cekam da bi se slozio sa nekim, vec da vidim dal mi je procena bila tacna... to jest da potvrdim, ako se samo jednom ne svidi, to ce mi biti dovoljno, jer taj jedan ce biti iskren...
Ne znam kolko su ti ljudi sto fale igru iskreni, vec samo oce da ispadnu upravu... ili da boostuju domaceg proizvodjaca... a tu je i onaj faktor smanjenog kriterijuma...

Last edited:
Probao sam par sati, ali ovo nije za mene.

Graficki dizajn igre je kao knjizevna poetika proistekla iz podsvesti vec pomenutih uzora za igru i pretocena u likovnu/digitalnu umetnost.
Prosto, njihova interpretacija i stvarno nema spora da je sve jedinstveno.

Environmental puzzles nisu za mene ali sam se naterao da probam.
Glavni problem po meni je sto je cela estetika u smisu, evo sad hodate muzejom nase interpretacije (Giger-a i Beksinskiego) a nema poente, njihove interpretacije (devova koji su igru napravili). Sta govore svi iskrivljeni/izmuceni/abominacije oko tebe? Sta govore falusni objekti? U Dark Souls-u sve sto vidis je tu iz nekog razloga (uglavnom), postoji lore, kakav god da je.

Nemoguce je realno oceniti ovu igru, ovo moje je samo preliminarni utisak koji se nece pretociti u misljenje (igru 99% necu zavrsiti).

Svakako je jedinstvena igra. Za onog kome da hook i ko je zavrsi (automatski znaci da je dobra). Za one koji ne vole zagonetke i ne zavrse, ili se nateraju da igru zavrse (ovi satro profesionalni recezenti), ne bi trebalo uopste da daju ocenu. :D

Ja big mooožda probao i ako ne volim puzzle igre uopšte, ali samo ako se iscimaju da srede gamebreaking bugove.

Ja nisam imao problema po tom pitanju. Desilo se dva puta da su se izglitchovale teksture sa nekih objekata, ali je restart igre rešio problem.

Sada sam ušao ovde čisto da vidim šta svi imate da kažete u vezi ove igre.

I... Ne znam šta da kažem nakon čitanja svega. Igra me je privukla zato što je deo domaćeg studija, to je jedan od razloga zašto ću joj verovatno pružiti šansu. Mislim da kao neko ko uopšte nije imao priliku da uroni u svet ove igre nemam prava da kažem bilo šta, ali zanimljiva mi je vaša diskusija...

Još uvek stojim na klackalici i razmišljam da li kliknuti na "Buy" ili odložiti sve na neko određeno vreme. Razmišljam... i nemam pojma gde će me razmišljanja odvesti :sneaky:

Ja nisam imao problema po tom pitanju. Desilo se dva puta da su se izglitchovale teksture sa nekih objekata, ali je restart igre rešio problem.
Koliko sam shvatio, najveći izvor frustracije u igri su mix bugova koji te teraju na restart i loše raspoređeni checkpointi zbog kojih gubiš previše progresa kad restartuješ.

Navodno GOG i Steam izdanja igre rade bolje od MJKRSFT izvedbe.

Tako sam i ja čuo, ali eto, gamepass verzija mi je bila ok, sem toga sa teksturama.

Iskreno, ni to sa checkpointima mi nije jasno, nisam nikada morao da ponavljam više od 2-3 minuta. Verovatno sam imao sreću da ne poginem na nekom nezgodnom mestu.

Malo sam se pomučio sa bagovima u igri, ali privedoh i ja do kraja.
Generalno jeziva atmosfera, sulud dizajn nivoa, a igra priča priču kroz iste.

Nije strašna sama po sebi, ali tera da se osećaš neprijatno sve vreme.
Moglo je zategnutije, ali sam generalno zadovoljan.

Last edited:
Igrao sam nekih sat vremena i za sada mi se ne dopada mnogo. Chini mi se da je ceo artstyle forma iznad sushtine, da nema neki preteran razlog da bude takav kakav je, vetj jednostavno Giger i Beksinski su kul.
Igra mi je dosadna za sada. Shetkam se, pomeram nekakve poluge, vrtim tochkove, gurishkam kolica, itd. Nishta od toga ne mogu bash okarakterisati kao zabavno (mozhda je to i poenta?).

Zvuk i muzika su kul, atmosfera je okej, ali je problem shto su Gigerovi radovi, kao i od Beksinskog poprilichno poznati, pa nishta u igri ne deluje nepoznato i iznenadjujutje, shto negativno utiche na horor atmosferu.

Kapiram da tju verovatno dati josh koju shansu igri, ali ovako mi ne deluje kao zabavno iskustvo.

Sa tim delom o hororu bih se složio, ni u jednom trenutku se nisam nešto posebno potresao. Jedini horor element mi je to što ima svakakvih odvratnosti, a to me u video igrama ne plaši.

Back
Top Bottom