Generalno, forum je super odradjen i funkcionalno i vizuelno, ima stvari koje bih promenuo, to su generalno sitnice i ne ocekujem da prihvatite bilo sta od toga, ali moje je da predlozim:
1. Imate ovu default dark temu, imate i svetlu (i onu jednu zastarelu koju ni ne racunam).
Moj predlog je da se ubaci i jednu izmedju, dark je suvise tamna, svetla je prakticno bela, valjalo bi pokriti i neku sredinu, sa nekom svetlo sivom ili tako nesto.
2. Ne znam dal je ex3d bio inspiracija za color theme, generalno ste to dobro odradili, ako trazim dlaku u jajetu, rekao bih da ovo nije ista nijansa sive, ni one narandzaste, mada mozda je i stvar navike, siva mi je jos ok, dok mislim da bi tamnija narandzasta trebala vise da se koristi, nego zuta/svetlo narandzasta koja je sada. Boja texta naslova (i podforuma, nickova) takodje bi trebala da bude tamno narandzaste boje, ne bele.
Generalno mislim da se beli font previse koristi, tako da bi ubacio vise tamno narandzasti.
3. Ovaj oblik romboida ili kako se vec zove taj oblik za avatar, ne svidja mi se, sitan je, mali, ne svidja mi se oblik... treba da bude nesto ovako, ne bas ovoliko, ali taj oblik, samo manje i uze:
4. Zadnji predlog, mislim da ovi PS5, XSeries itd tabovi, previse oduzimaju prostora i odvracaju paznju od naslova... mislim da nema razloga da tu budu nabrojane sve platforme ili bar da se znacajno smanje ti tabovi, mnogo dominiraju, ispadaju oni vazniji od naslova igre... trebalo bi ih smestiti suptilnije... druga pozicija i manja velicina.
Trebao bi prvo da ide naziv igre, pa tek onda sve to posle, dalje

Ovako gledam te tabove, pre nego sto uopste vidim naziv igre...