• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Ovo je možda bolja opcija od Discorda, konkretno za SecretLevel potrebe. :) Ima i import-transfer svih poruka i svega sa postojećeg Discord kanala.

Argh, kako nerviraju ovi Retro/Sony/Nintendo/Xbox pod-forumi, jesam li jedini kome smeta ovaj 'raspored'?

Ne mora zajedno ali mislim da nema potrebe za "old xbox systems", "old playstation systems", "old nintendo systems", "emulation", "retro games" pod-forumima.

ne vidim neku argumentaciju osim ličnog ukusa. već smo menjali strukturu i zaključili da je ok.

za sada ne menjamo, možda u nekoj sledećoj fazi revampa.

Generalno, forum je super odradjen i funkcionalno i vizuelno, ima stvari koje bih promenuo, to su generalno sitnice i ne ocekujem da prihvatite bilo sta od toga, ali moje je da predlozim:

1. Imate ovu default dark temu, imate i svetlu (i onu jednu zastarelu koju ni ne racunam).
Moj predlog je da se ubaci i jednu izmedju, dark je suvise tamna, svetla je prakticno bela, valjalo bi pokriti i neku sredinu, sa nekom svetlo sivom ili tako nesto.

2. Ne znam dal je ex3d bio inspiracija za color theme, generalno ste to dobro odradili, ako trazim dlaku u jajetu, rekao bih da ovo nije ista nijansa sive, ni one narandzaste, mada mozda je i stvar navike, siva mi je jos ok, dok mislim da bi tamnija narandzasta trebala vise da se koristi, nego zuta/svetlo narandzasta koja je sada. Boja texta naslova (i podforuma, nickova) takodje bi trebala da bude tamno narandzaste boje, ne bele.
Generalno mislim da se beli font previse koristi, tako da bi ubacio vise tamno narandzasti.

3. Ovaj oblik romboida ili kako se vec zove taj oblik za avatar, ne svidja mi se, sitan je, mali, ne svidja mi se oblik... treba da bude nesto ovako, ne bas ovoliko, ali taj oblik, samo manje i uze:

dd0tamd-40ad0ee1-fc80-4bb9-8d6b-c271ce0e0c24.jpg

4. Zadnji predlog, mislim da ovi PS5, XSeries itd tabovi, previse oduzimaju prostora i odvracaju paznju od naslova... mislim da nema razloga da tu budu nabrojane sve platforme ili bar da se znacajno smanje ti tabovi, mnogo dominiraju, ispadaju oni vazniji od naslova igre... trebalo bi ih smestiti suptilnije... druga pozicija i manja velicina.
Trebao bi prvo da ide naziv igre, pa tek onda sve to posle, dalje :)
Ovako gledam te tabove, pre nego sto uopste vidim naziv igre...

Screenshot.png

1. Vredelo bi razmisliti o tome, ali su shanse veoma male, jer niko nema dovoljno vremena da se posveti tako nechemu, nije ni malo naivan poduhvat.

2. Meni se ne dopadaju boje, pa ja koristim default temu :D Neko drugi tje verovatno retji po koju rech na tu temu.

3. Slazhem se, ja sam za kvadrat, ali smo glasali (krug, kvadrat, ili shestougao) i pobedio je heksagon .

4. Oko toga je, ako se ne varam, bilo vetj rasprave, ali je odlucheno da bude tako kako jeste. Ako greshim, ispravitje me neko.

@jovcov je obecao da ce srediti neku temu. Videcemo da li ce pre to uraditi ili kupiti Porse.
Zar smo glasali za oblik :) ?
Sto se prefiksa tice, ako bismo skratili XSeries i Switch, dosta bi preglednije bilo.

Glasalo se između četvrtastog i okruglog, i pobedio je četvrtasti, a kada je kupljena tema došla je sa hexom i odlučeno je da tako ostane.
Slažem se i ja za prefixe da su preveliki + su mnogo drečavi. Doduše, ja generalno imam problem sa celom colour šemom, ali san nadglasan :D

Back
Top Bottom