• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Ако неко има контакте од grimlorda и Krakena, нека их позове овамо. Обојица су напуситли бивши форум због познатог разлога.

Када преко телефона уђем да видим типа ко ми је лајково пост овако се види. Sqall се појављује два пута и тај доњи ред је "фиксан" док скролујем, стално иде преко осталих у низу.

Screenshot_2021-03-04-13-05-41-016_com.android.chrome.jpg

Da li mozhesh ponoviti taj problem na drugom postu? tj. da li uvek prva osoba koja je na listi ljudi koji su dali lajk tako "ostaje"?

Da li mozhesh ponoviti taj problem na drugom postu? tj. da li uvek prva osoba koja je na listi ljudi koji su dali lajk tako "ostaje"?
Nije. Na prethodnom postu je poslednja osoba (sa spiska ljudi koji su lajkovali) tako centrirana i "lebdi" ma šta radio.

Jel moguce namestiti da "Search titles only" bude po defaultu ukljcena opcija kada se ide na search? Ne staje mi glavu zasto na toliko foruma to nije default. Pogotovo sto ako to slucajo ne stikliras dobijes gomilu nerelevantnih rezultata.

Jel moguce namestiti da "Search titles only" bude po defaultu ukljcena opcija kada se ide na search? Ne staje mi glavu zasto na toliko foruma to nije default. Pogotovo sto ako to slucajo ne stikliras dobijes gomilu nerelevantnih rezultata.
Veoma je lako, samo je problem shto kada pokushavam da editujem taj template file, dobijem poruku:
Access to this resource on the server is denied! :3

Na zhalost, sada nemam vremena da vidim zashto je tako, ali ako neko ne uspe do vikenda, seshtju i pokushatju tada.

edit: ako neko ima info zbog chega je tako, neka javi. Nemamo modsec u cpanel, mozhda hosting sakriva po default, pa bih mogao da ih kontaktiram u vezi toga. No, neko ko se bolje razume tje mi retji vetj neshto. :)

Back
Top Bottom