• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC S.T.A.L.K.E.R serijal (prva trilogija)

Bas preostra ocena, prvenstveno sto ocigledno nisi umesan da namestis modove pa to svaljujes na njihov nekvalitet, modovi nikad nisu ni bili plug n play iskustvo, ako nemas zelje ni strpljenja nisi trebao ni da pokusavas. Ovo sto si naveo kao mane stoji, igra je uvek bila malo glitchy, imala genericne side questove, jos par detalja, ali ovo sto si ocenio sa 3/10 je jednostavno cista nebuloza, sa izuzetkom interfejsa,dakle zvuk je odlican nastqvak atmosfere, sa svim skripanjima metala, dobacivanjima bandita i odlicno tajmiranim zasedama monstera bez ikakvog zvucnog signala za pravi jump scare bez uvoda, mehanika oruzja i bullet drop su tad bili vau a i dalje se drze, gameplay napucavanja je standardni old school bez ikakvih hp regena, covera ili pucanja u punom trku, nije nesto izuzetno ali sasvim dobro lezi uz ostatak igre, sad da li tebi lezi je nesto drugo, jedino sto su neki jaci monsteri bullet sponge pa tu zastuca napucavanje.

Pa ukupna ocena je 7/10, ne vidim da je to preostro za ovakvu igru koja je i dan danas nezavrsena.

Zvuk je bas niskog kvaliteta, sto se veoma primeti na bas kvalitetnim i skupim slusalicama, kao sto su moje.
Dal je do igre, to sto je stara ili je mod bio takav, ne znam i ne zanima me, nizak je bitrate i neki zvuci su uzasno iritirajuci, do granice nepodnosljivi, kao recimo kad istrazujes anomalije.
Mod je bio da ga samo skines i pokrenes, vec je sadrzao igru, nikakvog zezanja, taj fatalni error nema veze samnom, probao sam i da stavim sve na minimum i opet nije proslo, da sam igrao original bez moda, to se ne bi desilo, ali kao sto je slucaj uvek bio sa modovima, amateri rade na njima i uvek ce biti ovakvih problema i nedovrsenosti, a isprobavao sam modove jos kad je PES bio popularan... ja mislim da su sranje i dzaba tebi da meni pricas nesto drugo kad imam licno iskustvo i to veliko... takodje nisam tupadzija pa da ne umem da namestim obican mod kad treba, thank you very much.

Slozicu se samo sa jednim sto si napisao, napucavanje je odlicno, svidja mi se sto meci setaju, ne pogadjaju uvek istu tacku, ta mehanika sa coverom i sporim planiranjem mi se svidja i odgovara mi, nisam imao problema, cak mi je igra i bila lagana na master... segment oko napucavanja mi se svidja, cak mi i ne smeta sto nekad prodje sekunda dok igra registruje pogotke, pa protivnik odjednom samo padne.

''Today, the oldest campfire in the Zone is burning, having been alight for 16 years.

How many stalkers have come to bask in its warm glow, seeking respite from the terrifying adventures of the Zone? Countless. How many shadows have tried to
extinguish it? Yet, it still burns.

Dozens of broken guitars, hundreds of stale bread loaves , and thousands of empty cans litter the campsite. Leftover sausages and energy drink cans... This fire heard so many stories! No stalker in the entire Zone knows them all, but the fire remembers each one.

For 16 years, the Zone's campfire has been with us, since it was first lit in 2007, the day S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl was released. Thanks to you, the fire s still burns and welcomes stalkers, listens to legends, and helps us survive the dark and dangerous nights of the Zone.

Thank you for joining these gatherings 16 years ago and writing legends with us.

Happy 16th Anniversary of S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Stalkers!''

16y.png

Back
Top Bottom