darkado
Well-known member
- Reaction score
- 2,436

Imam sigurno negde wifi adapter ako ga nađem poklanjam ti.Stiglo mi ovo zezanje danas, deluje kao odlicna stvarcica za sad. Jel' imao neko iskustva sa ovim/slicnim cajna hendheldima?
P.s. ako neko ima wifi dongle za zajmiti, cimajte, ovaj sto je dosao sa njim radi na winu al ne i na njemuView attachment 959
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Ne mogu rucno slike da ubacujem. Pisem neke detaljnije utiske kad se malo izigram, za sad deluje pretty good al nisam ga ni bas opteretio. Dosle neke dc i psp igre na kartici sa njim pa da vidimo kako ce to da podnese.Imam ovo. Jel imas nacina da proveris da li radi? Prilicno je stari model, kupljen pre vise od 10 godZahvaljujemNe mogu rucno slike da ubacujem. Pisem neke detaljnije utiske kad se malo izigram, za sad deluje pretty good al nisam ga ni bas opteretio. Dosle neke dc i psp igre na kartici sa njim pa da vidimo kako ce to da podnese.

Aj šibni mi adresu na dm pa ću da se organizujem za slanje.Mislim da nema nekog realnog nacina da se sazna bez probe. Ako te ne mrzi posalji, ja placam postarinu ofc, pa cu da probam.
kad se otarasim silnih Android box-ova i stick-ova kontam uzeti jedan 351P, nego mi sad krivo što sam naručio IPS kit za AGB-001.Istog sekunda. Super je iako ga ne razvijaju vise, kontam da i nema gde dalje da ide.

Savrseno, hvala jos jednomDongle beše radi dobro?

Nije mi zao ips-a na agb-u ali ga je rg351p penzionisaokad se otarasim silnih Android box-ova i stick-ova kontam uzeti jedan 351P, nego mi sad krivo što sam naručio IPS kit za AGB-001.![]()