• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

RG351P

darkado

Well-known member
Reaction score
2,436
Stiglo mi ovo zezanje danas, deluje kao odlicna stvarcica za sad. Jel' imao neko iskustva sa ovim/slicnim cajna hendheldima?

P.s. ako neko ima wifi dongle za zajmiti, cimajte, ovaj sto je dosao sa njim radi na winu al ne i na njemu :DIMG-20210421-WA0005.jpg

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

I
Stiglo mi ovo zezanje danas, deluje kao odlicna stvarcica za sad. Jel' imao neko iskustva sa ovim/slicnim cajna hendheldima?

P.s. ako neko ima wifi dongle za zajmiti, cimajte, ovaj sto je dosao sa njim radi na winu al ne i na njemu :DView attachment 959

Imam sigurno negde wifi adapter ako ga nađem poklanjam ti.

Obožavam kineske handhelde ali od svega imam samo gpd win.

Zahvaljujem :) Ne mogu rucno slike da ubacujem. Pisem neke detaljnije utiske kad se malo izigram, za sad deluje pretty good al nisam ga ni bas opteretio. Dosle neke dc i psp igre na kartici sa njim pa da vidimo kako ce to da podnese.

Zahvaljujem :) Ne mogu rucno slike da ubacujem. Pisem neke detaljnije utiske kad se malo izigram, za sad deluje pretty good al nisam ga ni bas opteretio. Dosle neke dc i psp igre na kartici sa njim pa da vidimo kako ce to da podnese.

Imam ovo. Jel imas nacina da proveris da li radi? Prilicno je stari model, kupljen pre vise od 10 god

Radi na windows 7 i 10 bez drivera.

1619178016932.png

Mislim da nema nekog realnog nacina da se sazna bez probe. Ako te ne mrzi posalji, ja placam postarinu ofc, pa cu da probam.

Mislim da nema nekog realnog nacina da se sazna bez probe. Ako te ne mrzi posalji, ja placam postarinu ofc, pa cu da probam.

Aj šibni mi adresu na dm pa ću da se organizujem za slanje.

Hvalaaaa :)

Last edited by a moderator:
Nemoj ostavljati ovako telefon i podatke forum je public, sibni mu na pm :)

Last edited by a moderator:
Hahahaha zaboravio si
Maticni broj,broj kartice,krvnu grupu i boju ociju

Da nisi slučajno stavio 351ELEC CFW na ovo, kakvi su rezultati?

Istog sekunda. Super je iako ga ne razvijaju vise, kontam da i nema gde dalje da ide.

Istog sekunda. Super je iako ga ne razvijaju vise, kontam da i nema gde dalje da ide.

kad se otarasim silnih Android box-ova i stick-ova kontam uzeti jedan 351P, nego mi sad krivo što sam naručio IPS kit za AGB-001. :D

kad se otarasim silnih Android box-ova i stick-ova kontam uzeti jedan 351P, nego mi sad krivo što sam naručio IPS kit za AGB-001. :D
Nije mi zao ips-a na agb-u ali ga je rg351p penzionisao :D

Back
Top Bottom