• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro and Emulation video thread (dokumentarci, tutorijali,recenzije)

Odlicna retrospektiva.

Jbt kako nisam igrao ovu 3d verziju za ps2 lol

Ako nekom ovo prosto ne deluje kao Metal Slug nije jedini ali i pored toga želim da vidim krajnji rezultat.

A sa Metal Slug 3D nisi ništa propustio. Svidela mi se tada ali kada sam pokušao ponovo pre koju godinu baš me je odbila.

"Experience classic games with modern convenience at D0S_deck. With full controller support and a carefully curated game collection, enjoy timeless classics and hidden gems, readily available for instant play in your web browser on devices you already own.

DOS_deck runs seamlessly on Steam Deck, Mac, and Windows using Chrome, Edge or Safari. Whether you prefer playing on a TV or a laptop screen, using a gamepad or mouse and keyboard, DOS_deck adapts to your gaming style."

Ja se i dalje sećam koliko sam bio razočaran kada sam 2008. uzeo svoj prvi TFT monitor (Samsung 710N) i stavio za početak 1024x768 rezoluciju jer sam imao krš komp da bih terao igre u maksimalnih 1280x1024 i skontam da samo u maksimalnoj rezoluciji izgleda sve kako treba a u svakoj drugoj je sve muljavo i odvratno, stvarno je bio prelaz s konja na magarca.

Tamo 2001. ili 02. kad sam uzimao novi komp bila je dvodnevna dilema između 19" Sony Trinitron-a i 17" Acer/Viewsonic TFT-a pošto su koštali skoro isto. Sva sreća pa je odluka pala na CRT. Kasnije na nekom IT sajmu probao te rane generacije LCD-ova u UT2003, tuga i žalost to bijaše.

Back
Top Bottom