• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil Re9uiem

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
5,469

Requiem for the dead. Nightmare for the living.

Resident Evil Requiem is the highly anticipated ninth title in the mainline Resident Evil series.
Prepare to escape death in a heart-stopping experience that will chill you to your core.

A new era of survival horror begins when Resident Evil Requiem launches February 27, 2026 for PlayStation®5,
Xbox Series X|S and Steam.

Technological advancements combined with the development team's depth of experience combine in a story
with rich characters and gameplay that's more immersive than ever before.

sviđa mi se postnuklearni rakun-siti, ali sada slabo informacija. samo da ne bude fps.

Bice super capcom ne masi sto se tice RE serijala (dobro osim nesrecnog remake-a trojke :D).

Meni licno ne bi smetalo da je ponovo FPS, mada bi bio trip da recimo vodimo 2 lika i jedan je iz prvog lica drugi iz treceg :D

Za HQ trejler i par slicica pravac gs

Potvrdjeno je i prvo i trece lice - oni koji su imali prilike da gledaju Demo, kazu da u podesavanjima moze da se izabere i igranje iz treceg lica:

(14:48)

nzm, treće lice je loše odrađeno u RE7 ili beše u selendri. nije bilo dobro.

Da, zato sto Village prvobitno nije ni bio radjen za trece lice, pa nije dobro izgledalo kao u RE2-RE3-RE4 rimejcima.

Medjutim, ovaj RE9 je radjen za oba lica, lepo kaze u videu... ;)

videćemo kada bude neki snimak/demo. kažem kako je bilo sa prošlim igrama, jer ipak prvo i treće lice nije isto.

Te igre sto podrzavaju oba moda nikad ne ispadnu dobro. Bolje da se fokusiraju na jedan pogled pa sad dal to bilo 1. ili 3. meni svejedno. Ono u Re Village mi bas bezveze izgledalo naknadno u trecem licu

Slazem se, ali morali su ovog puta da popuste zbog mase kmečavaca, jbg.

Opet kazem, sada je radjeno od pocetka za oba lica. Znaci uopste nije nerealno da kamera iz treceg bude dobra kao u RE2-RE3-RE4 rimejcima.

Eto bio sam blizu :D

Mada jos uvek mislim da bi bilo bolje da oni forsiraju perspektivu za odredjene deonice. Znaci da ne menjas sam nego neki delovi budu 3rd neki fps.

Al svakako ocekujem odlicnu igru. Samo da malo porade na RT implementaciji.

Kaze u videu da je za tu sekciju u igri bilo naglaseno "recommended for 1st person camera".

Mozda nesto kasnije u igri bude recommended za 3rd, sto bi opet moglo da znaci da ce igra po defaultu da menja na ono sto je recommended.
Pa ko voli tj. ne voli, neka izvoli i neka menja u podesavanjima.

na papiru tako deluje, ali kako će sve biti u praksi videćemo.

ono, kako god to je RE i kupuje se day1

Back
Top Bottom