• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Resident Evil 4 (HD Project)

Meni je ovo ja mislim 5 ili 6-ti put da je prelazim, prvi put sam je igrao na GC-u pa sam posle obrnuo 2x na PS2.

I ja sam je presao 10ak puta (ps2, PC) za sve ove godine, ali nikada na GC :cry:

I ja sam je presao 10ak puta (ps2, PC) za sve ove godine, ali nikada na GC :cry:
Ja sam morao da kupim GC samo zbog RE igara posto Zero i Remake keca nisu bili dostupni na ostalim platformama. GC mi je bukv sluzio kao Resident evil masina. :ROFLMAO:

Elem posle silnih modernih akcionih tps igara kazi mi koliko ti je trebalo vremenski da naviknes ponovo na RE4 kontrole? Ja nisam igrao bas dugo pre ovog moda sigurno 10 god. i trebalo mi je iskreno jedno dobih sat vremena da se ponovo uhodam?

Bacam se na download, ludacki deluju ovi SS.. nema potrebe za oficijalnim remakom kako stvari stoje
Pa ono neka odrade sta ima veze, promenice gomilu stvari pogotovo oko mehanike kretanja/napucavanja itd... Ali se bojim da ce Capcom odseci prilican deo igre posto im je to neki fetish kada su rimejkovi u pitanju (2 i 3).

Svakako ovaj mod je ''ultimativna'' verzija stare igre i drago mi je sto postoji.

Pa ono neka odrade sta ima veze, promenice gomilu stvari pogotovo oko mehanike kretanja/napucavanja itd... Ali se bojim da ce Capcom odseci prilican deo igre posto im je to neki fetish kada su rimejkovi u pitanju (2 i 3).

Svakako ovaj mod je ''ultimativna'' verzija stare igre i drago mi je sto postoji.
Nakon remakea trojke bolje da stanu po meni ;)

Ja sam morao da kupim GC samo zbog RE igara posto Zero i Remake keca nisu bili dostupni na ostalim platformama. GC mi je bukv sluzio kao Resident evil masina. :ROFLMAO:

Elem posle silnih modernih akcionih tps igara kazi mi koliko ti je trebalo vremenski da naviknes ponovo na RE4 kontrole? Ja nisam igrao bas dugo pre ovog moda sigurno 10 god. i trebalo mi je iskreno jedno dobih sat vremena da se ponovo uhodam?

Relativno brzo. Ne secam se da sam imao vecih problema. Mozda trcanje sto mi je na A, odnosno odaziv mape...cesto sam brkao dugme za mapu cini mi se. Inace bez obzira sto sam igru 10ak puta presao uvek je doza stresa prisutna u onoj brvnari kada se branis sa Luisom od najezde "seljaka" kao i u dvorcu kada stitis Esli dok okrece poluge :D najgadniji protivnik

garrador.png

Relativno brzo. Ne secam se da sam imao vecih problema. Mozda trcanje sto mi je na A, odnosno odaziv mape...cesto sam brkao dugme za mapu cini mi se. Inace bez obzira sto sam igru 10ak puta presao uvek je doza stresa prisutna u onoj brvnari kada se branis sa Luisom od najezde "seljaka" kao i u dvorcu kada stitis Esli dok okrece poluge :D najgadniji protivnik

Hahaha meni je trebalo malo duze posto stvarno dugo nisam igrao igru bio mi je bas trip prvih sat vremena dok se nisam uhodao (konstantno sam stiskao dugme da uradim dodge koji ne postoji).

Uf jebeni Garrador jedan od bas bas zajebanih protivnika, jutros sam bas presao onaj deo u zamku kada se bijes protiv dvojice u isto vreme u onom malom hodniku. Regeneratori su takodje pakao ako se ne uzme semi auto rifle sa thermal visionom xD
Naravno i one muve (Novistador) mogu da budu zajebane ako te okruze na brzinu.

Pa kad je only for GameCube
IMG_20220206_091518.jpg

yep, gc se kupio zbog resident evil-a....i mgs rimejka, mario i zelda su bili samo bonus.
re4 sam uzeo kad je izasao u beosoftu, nenormalno skupo, milsim da sam zbog toga iscedio igru maksimalno, skoro sve sam okljucao sto je moglo da se otkljuca.

Bacam se na download, ludacki deluju ovi SS.. nema potrebe za oficijalnim remakom kako stvari stoje
Mikami je pre neki dan rekao da se nada da ce rimejk ispraviti njegovu losu pricu igre. :P

Pa kad je only for GameCube
View attachment 4025
RE4 nije bio eksluziva samo Remake i Zero su bili koliko se secam, mada GC verzija je izgledala bolje od PS2 verzije, ali nije imala dodatni content koji je imala PS2 verzija.

Re4 je overall zaista jedna epic akciona igra koja je nastala posle scrapovanja dva ili tri projekta, na srecu svi asseti su ostali citavi i od njih je napravljena ova verzija igre koju danas znamo.
Moj omiljeni RE4 build je bio onaj crossover izmedju Silent Hill-a i Residenta Evila ali nazalost Capcom nije dopustio Mikamiju da zavrsi isti i bio je primoran da napravi kompletnu akcionu igru.

To je ovaj build.

Back
Top Bottom