• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Red Dead Redemption 2

Evo sad će, samo još 5 godina da se poveća install base da im se isplati da prave.

Bogami igram PS4 verziju i igra izgleda jebe kevu. Znači ne kajem se ni trunku što nisam hteo da čekam next gen verziju.
Kajaces se i ronices suze mlad i lud.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

kida rdr2!
bas ga i ja sada gledam tj igram:) uopste nisam ocekivao da cu biti ovoliko odusevljen

Slično i kod mene, baš je preteran nivo posvećenosti detaljima u igri.
Prijatno me iznenadilo i što su nekako uspeli da iskontrolišu loading da ne sjebava iskustvo u ovako ambicioznoj igri.
Doduše nisam još otključao fast travel, to će biti pravi test.

Slično i kod mene, baš je preteran nivo posvećenosti detaljima u igri.
Prijatno me iznenadilo i što su nekako uspeli da iskontrolišu loading da ne sjebava iskustvo u ovako ambicioznoj igri.
Doduše nisam još otključao fast travel, to će biti pravi test.
Nije kao u GTAV, super je osmišljen "loading" nije dosadno za čekati/gledati

Nastavlja da kida igra posle mnogo mnogo sati, srećom ne postoji in-game counter.

Poludeo sam dok sam ulovio sve da napravim Legend of the East satchel, jebenog rakuna sam ceo dan tražio.
Lov je ono lepo osmišljen ali ume da ubije u pojam kad neka životinja neće pa neće da se spawnuje sa 3 zvezdice.
Ali ume da bude baš atmosferično dok se juri ozbiljniji plen u nekoj zabiti noću po kiši.

Jedina krupnija zamerka na igru su mi anti-intuitivne kontrole, malo malo pa tako slučajno upucam nekoga ili uradim nešto peto kad baš ne treba.
Stvarno ne kapiram kako nisu mogli malo logičnije da ih odrade.

Nastavlja da kida igra posle mnogo mnogo sati, srećom ne postoji in-game counter.

Poludeo sam dok sam ulovio sve da napravim Legend of the East satchel, jebenog rakuna sam ceo dan tražio.
Lov je ono lepo osmišljen ali ume da ubije u pojam kad neka životinja neće pa neće da se spawnuje sa 3 zvezdice.
Ali ume da bude baš atmosferično dok se juri ozbiljniji plen u nekoj zabiti noću po kiši.

Jedina krupnija zamerka na igru su mi anti-intuitivne kontrole, malo malo pa tako slučajno upucam nekoga ili uradim nešto peto kad baš ne treba.
Stvarno ne kapiram kako nisu mogli malo logičnije da ih odrade.
Stiže mi Deck za 2 nedelje, RDR2 će mi biti jedna od prvih igara koje ću isprobati.

Jedino ne znam kakva je situacija sa udaljenim neprijateljima s obzirom da su i na 65" TV-u tačkice koje ne bi ni provalio bez auto aim-a i toga što nišan pocrveni.

Doduše u 1080p, u 4K je verovatno OK.

Završeno i ovo epsko putovanje posle ne znam koliko sati ali mnogo.
84% completion, ostavio sam kao dezert jednu bounty misiju a nakon pauze ću se vratiti da odradim i neke collectables.

Oduvan sam igrom u svakom smislu, svet, atmosfera, priča, muzika, likovi, grafika, prezentacija a pogotovo vođenje računa o svakoj jebenoj sitnici u igri tako da sve što se desi u svetu izgleda prirodno i pravi imerziju koju danas u retko kojoj igri mogu da osetim. Igra po meni prevazilazi granice generacije u kojoj je izašla.

Sa druge strane igra ima probleme u dosta stvari koje mi nekako deluju lakše za izvesti, na prvom mestu kontrole ali i menadžment inventara i meniji su onako ne baš idealni plus se za nepotreban broj stvari forsira mehanika da se drži umesto pritisne dugme što nepotrebno usporava igru. Držim 3 sekunde dugme da mi se uopšte otvori mapa i onda još 2 sekunde da se mapa učita zbog raspalog PS4 netbook HDD-a. :)

U svakom slučaju što se tehnikalija tiče igra cedi suvu drenovinu iz PS4 tako da nema šta da se zameri zbog toga što ponekad padne FPS ili su meniji spori.

Sve u svemu zbog gomile glupih mana koje mi deluju da su mogle lako da se izbegnu ocena 10/10 umesto 11/10.

Inače je l' zna neko ko je prešao da mi kaže:
Šta je svrha ogromnog dela mape na koji priča nikad ne vodi nego može da se istraži u free roam-u nakon kraja igre (New Hanover)?

Kida igra. I ja sam joj se vratio bukvalno posle tvoje recenzije, a nisam je igrao sigurno godinu dana. Roam-ujem po svetu, lovim, pecam, pucam, pravim sranja :D

Back
Top Bottom