• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Red Dead Redemption 2

Step into the criminal underworld of Red Dead Online: Blood Money on July 13, and prove you are willing to get your hands dirty in service to notorious and well-connected members of Saint Denis society.

Mislio sam na $ :)

A sto serveri imaju problema?
Nekako dozivljam da je to "resen problem" sa toliko cloud provajdera?

Mislio sam na $ :)

A sto serveri imaju problema?
Nekako dozivljam da je to "resen problem" sa toliko cloud provajdera?
Dok sam igrao uglavnom se dobijao random disconect na svakih 30min/45/1h totalno random, plus ogromni log in problemi koji se javljaju bas cesto. Raspad su serveri bas. Sto se tice love ne znam nisam igrao GTA onlline, ali ovde je je bas ogroman grind da se zarade gold barovi koji naravno mogu da se kupe za $ i pritom su preskupi koliko se secam :D

Zaboravili su da podese pravilan prikaz tekstura prilikom DLSS upscale-a, to se moze srediti preko onog nvidia configuratora. Verovatno ce R* izdati patch koji ce to da sredi cim ih DF izproziva.

Zaboravili su da podese pravilan prikaz tekstura prilikom DLSS upscale-a, to se moze srediti preko onog nvidia configuratora. Verovatno ce R* izdati patch koji ce to da sredi cim ih DF izproziva.
Inace igra ima poslednju verziju DLSS-a 2.2.10.0.

Zelim da ponovo odigram RDR 2. Imam ga , i prva je igra koju sam platio na PC-u. Zeleo bih kvalitetnije iskustvo jer na rx 570 to ne mogu da priustim. Nadam se da ce u narednom periodu rockstar najaviti next gen verziju igre za konzole.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Zelim da ponovo odigram RDR 2. Imam ga , i prva je igra koju sam platio na PC-u. Zeleo bih kvalitetnije iskustvo jer na rx 570 to ne mogu da priustim. Nadam se da ce u narednom periodu rockstar najaviti next gen verziju igre za konzole.

Kakvo iskustvo bi ti da iskusis?

Kakvo iskustvo bi ti da iskusis?
Ono koje garantuje locked 60 fps u minimun 1080p. Na mom PCu onomad kada sam igrao ( januar 2020) cepao sam na nekim low-mid podesavanjima i imao sam dinamicki fps, oko 47 u proseku

Ono koje garantuje locked 60 fps u minimun 1080p. Na mom PCu onomad kada sam igrao ( januar 2020) cepao sam na nekim low-mid podesavanjima i imao sam dinamicki fps, oko 47 u proseku

Moj laptop je odigrao slicnu ulogu kao tvoj 'onomad PC' kada sam ja prvi put presao, takodje se spremam, sa duplo boljim PC, drugi prelaz..videcemo :) Sad je nesto drugo...ali necemo preterivati. 47+ je meni licno odlican FPS

Kakva je PS4 verzija?

Mislio sam da ovo odigram na PC-u ali ne mogu baš da čekam još 5 godina da se smire cene grafika.

I ja sve nesto cekam dok ne kupin novi laptop ali isto tako moze da se desi da padne PS4 verzija kad mi dodje zuta minuta. Vec par puta sam se ozbiljno lomio da je kupim.

Back
Top Bottom