nejt pass
Omelette du Fromage
- Reaction score
- 761
Ovo
https://rdr2map.com/ postoji za ljude koji vole da prevrću svaki kamen i otvaraju svaki regal.

Meni ti najveći hitovi dolaze zadnji na red za igranje u backlogu, tako da kontam da će za par godina doći na redSve u svemu stvarno must play igra i svako ko je odlagao igranje ove igre mora da sebi zadatak da što pre krene sa igranjem, mali hint ako ima takvih osoba,
početak je baš spor i ne toliko zanimljiv, kako igra odmiče sve je bolje i bolje.
A za 250 eur?Odustah od igre negde pri kraju chapter 2... teska smarachina...
Igra je toliko spora, nikad sporiju igru nisam igrao... walking simulatori su za ovo zabava...
Ova igra je samo festival ultra sporih animacija, samo pritisni dugme i gledaj animacije...
Kontrole su najgore ikad koje postoje u svetu igara i ne znam koji imbecil ih je napravio....
Interfejs tiha jeza isto, igra je VEOMA NEUDOBNA za igranje...
Nema podrsku za dualsense, a cak i za forcefeedback sam morao da pronalazim resenje...
Da, nikako my cup of tea, ovo je nesto najgore sto bih mogao igrati, cak i Starfield koji sam odjebo je bio zabavniji...
Cak i Kingdom Come Deliverance koji je isto smarachina, me je duze zadrzao...
Jedino za Skyrim nisam siguran, tu su negde po nekvalitetu...
Ova igra ne nudi zabavu, nudi samo iskustvo... da nije price, niko je se ne bi ni secao...
Od grafike sam ocekivao mnogo vise, uopste me nije odusevila, bas izgleda zastarelo, ali ko mi je kriv sto tek sad igram, tako da ne zameram, ali nisu mi jasni hvalospevi za grafiku.
Ne bih ovo igrao ni za pare... da mi das 200 evra da je predjem, ne bih pristao, eto toliki je smor, pre bih gledao farbu kako se sushi i bilo bi mi zanimljivije.
Moram sad pod hitno da nadjem neku normalnu igru, da me oporavi od ovog sranja... jedino sto sam srecan jeste sto sam konacno prestao da je igram... pu pu pu
Samo Rockstar ume da napravi ovako retardnirane kontrole i intefejs, samo oni i niko vise.
Ovo je i dalje PS4 igra, Rockstar je jos nije portovao na PS5.Nema podrsku za dualsense