• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Red Alert 2

It's truly been a challenging task to see it to the end, but after many months of mapping and scripting, our modding team, Mentalmeisters, is happy to announce that the finale of Mental Omega, our two-act campaign for Command & Conquer: Red Alert 2, is now complete and available for download.

This retold story of the conflict between the Allies, the Soviets and Yuri's Epsilon Army has reached its end, with a set of brand new 9 massive and complex singleplayer missions. With this final addition to Act Two, our campaign now consists of 133 missions total: 97 singleplayer and 36 for cooperative.

Ova igra vozi fantasticno i dalje. Igru na EA klijentu nisam mogao nikako da pokrenem i okusao sam srecu sa Steamom sada kada su im igre dostupne i tu. High resolution patch je radio i uzivao sam 15h igrajuci Allied i Soviet kampanje. Moram da priznam da sam mnogo toga zaboravio i da nije bilo lako, neke misije sam cak spustao na Easy jer AI ume da igra prilicno agresivno, a moji refleksi nisu kao nekada sto su bili. Soviet kampanja zvoni i dalje koliko je dobra, a misija gde sam pozeleo da placem je predzadnja - Operation Red Revolution. Posle nekoliko sati krvarenja, kada sam je napokon presao, upalio sam yt klip i pogledao lika kako je sve to presao isto na hard, stvarno za divljenje. Posto mi je Steam verzija utolila zedj za RA2, sto se mene tice ne moraju ni da rade remake, ovo je sasvim dovoljno i savrseno.

"Is it done Yuri? No comrade Premier, it has only begun" ❤️ 🛠️

Ova igra vozi fantasticno i dalje. Igru na EA klijentu nisam mogao nikako da pokrenem i okusao sam srecu sa Steamom sada kada su im igre dostupne i tu. High resolution patch je radio i uzivao sam 15h igrajuci Allied i Soviet kampanje. Moram da priznam da sam mnogo toga zaboravio i da nije bilo lako, neke misije sam cak spustao na Easy jer AI ume da igra prilicno agresivno, a moji refleksi nisu kao nekada sto su bili. Soviet kampanja zvoni i dalje koliko je dobra, a misija gde sam pozeleo da placem je predzadnja - Operation Red Revolution. Posle nekoliko sati krvarenja, kada sam je napokon presao, upalio sam yt klip i pogledao lika kako je sve to presao isto na hard, stvarno za divljenje. Posto mi je Steam verzija utolila zedj za RA2, sto se mene tice ne moraju ni da rade remake, ovo je sasvim dovoljno i savrseno.

Ja sam na Decku presao prve 3 Soviet misije i imam slicne zakljucke - puno toga sam pozaboravljao ili nisam ni znao, jer sam originalnu kampanju igrao u 8. razredu, na Easy, jedva sam engleski znao.

A u multiplayeru sam je igrao celu srednju skolu i fax, sa high res patchevima i TCP/IP dll-om (koje je to bilo otkrovenje nakon IPX-a, do tada je "imati windows na kome radi RA2 multi" bilo dostignuce).

Slazem se da je remake nepotreban, samo neka nativno srede high res i mozda UI scaling, i poprave da na Decku radi out of box, i ja bi bio prezadovoljan. Msm, i ovako sam bas zadovoljan :D

I ja sam kreno da igram kad su pustili na steam onaj dan, odigram poneku misiju svakih par dana. Ja bih bas voleo da urade remake kao msft sto je uradio sa age of empires ili blizz sa starcraft 1 iako je i ovako super i dalje :D

I ja sam kreno da igram kad su pustili na steam onaj dan, odigram poneku misiju svakih par dana. Ja bih bas voleo da urade remake kao msft sto je uradio sa age of empires ili blizz sa starcraft 1 iako je i ovako super i dalje :D
Remake-ovi su mi ogromna macka u dzaku. Mogu da nabrojim mnogo vise krs nego dobrih. Kada bi bio odlican, ne bi se bunio, ali da ga danas najave nista im ne bi verovao da ce da valja. I dalje sam u neverici sto smo dobili dobar CnC remake.

Remake-ovi su mi ogromna macka u dzaku. Mogu da nabrojim mnogo vise krs nego dobrih. Kada bi bio odlican, ne bi se bunio, ali da ga danas najave nista im ne bi verovao da ce da valja. I dalje sam u neverici sto smo dobili dobar CnC remake.
A dobro, ali ova dva primera su uradjena sjajno. Moze to da bude super, samo je pitanje da li se isplati.

Taj rad i ja se prosto šokiram kad vidim koliko su te stare igre teške sad i koliko sam izgubio reflexe.
Današnje igre su mahom prelake, pa smo otupeli.
Ja bih doduše voleo remake, recimo Command and Conquer Remastered verzija izgleda baš dobro, itekako ima smisla.

Back
Top Bottom