• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Ratchet & Clank: Rift Apart

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
12,496
RCRA_KEYART_PRIMARY_16X9_20210208.jpg

Ratchet and Clank find themselves at odds with their archnemesis, Dr. Nefarious. Only this time, he’s equipped with the dangerous Dimensionator, a device with the power to travel to other dimensions. The duo fights their way through an army of hired Goons in Megalopolis until something happens and they are ripped apart. Where are they now?

From acclaimed studio Insomniac Games, enjoy a visually dazzling, interdimensional adventure, complete with familiar faces and some new allies and enemies in Ratchet & Clank: Rift Apart – exclusively on the PlayStation®5 console.

Danas potvrdjeno, stize u prodaju 11. juna.

Ček neće uopšte za ps4 izaći? Taman sam hteo sa klincem da igram.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Oduvek je bila PS5 only, teško bi preneli one portale na PS4.
pa ono rekli su u jednom trenutku da ce support za ps4 trajati bar do 2022, pa sam kontao da ce i ove novije igre da spuste

Support moze da znaci bilo sta. Moze da znaci 1 igra godisnje.

Demons, Destruction AllStars, R&C i Returnal su samo za PS5, ne zna se za GT7 i GoW Ragnarok.

Dobro biće ih troje do juna.
Kad sam bio u Ušću pre neki dan, svratio sam u Gigatron. Rečeno mi je da ce prvih par paleta koje dođu u junu odmah odleteti. Tako da konvencionalna prodaja neće početi pre jeseni, na žalost.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jedva cekam. Prosla mi je bas fino legla, sto me podseti, zasto nemam platinu? Preostala 2 non-scalping vlasnika PS5 i ja se necemo gurati u gamesu za fizikalu. 😊

Odlicno nasvirase grafiku, al najimpresivnije mi je bilo na ~45sec kad je udar cekica u kristal loadovao totalno drugi svet oko igraca. :D

Za par dana je State of Play u kojem ce biti 15min prezentacija igre!

edit-
EDk80g6.gif

Kao i sve drugo u video igrama, ko zna kako sve varaju da bi ostvarili ovo. :) Ipak je najimpresivniji efekat kada se uradi load totalno novog nivoa oko igraca a ne samo daleki background objekti. Na svu srecu, imacemo dosta i toga u ovoj igri.

Insomniac's Community Manager na Eri je spomenuo da ciljaju jos ubrzaju ovu tranziciju do premijere igre. Day1 patch ce u sebi imati 60fps mod.

Last edited:
Драго ми је што је овај серијал преживио до данас... Ех, када бисмо видјели нову Sly игру на овом технолошком нивоу...

Back
Top Bottom