• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Ratchet & Clank: Rift Apart

Kratko.
Igru sam zavrsio pre ~mesec dana na PCju.

Mala zamerka (totalno subjektivna) je da mi je iako sam imao poslednji update, fps padao na nekim mestima.
O tome je i DF pricao, ali sam mislio da je to bio release i da ce patch-evima da isprave, ocigledno tada jos nisu. Izgleda Nixxes stvarno nije imao vremena. Promena grafickih podesavanja cesto trazi restart igre.

Pocinjao sam svaku Ratchet igru i nijednu nisam zavrsio. Ovo je prva.

Prava avantura i prelepa igra. Nisam jurio achievements/platine, jer imam toliko toga da zavrsim, ali stvarno jedinstvena i simpaticna igra. Sa zadovoljstvom sam je zavrsio.
Velika preporuka.

Sa Starfield-om mi je toliko pomesano misljenje, ali ipak mislim da je trebalo da ga pocnem kasnije.
6 meseci kasnije. 😆 Oh well, otom potom.

Jako jako dobar R&C naslov, meni licno u rangu sa Crack in Time. S' obzirom da sam u Crack in Time jurio 100% completion kao i u Rift Apart, i da mi je u obe igre trebalo oko 20h za to, mogu da razumem zasto ljudi smatraju igru kratkom, ali R&C igre su oduvek bile te neke duzine, bilo story mode, bilo 100%. Za danasnje standarde to jeste kratko, ali da je duze, iskreno, ne bi valjalo, doslo bi jako brzo do zasicenja od svega sto postoji u igri.

Kao sto sam i nakon prvih utisaka rekao, pravi Playstation blockbuster meni jako drage fransize, ima sve elemente jednog R&C naslova - veseo humor, mnogo ludih oruzja, stvarcice za sakupljanje, platforming i napucavanje, i na kraju, obilazak planeta. Grafika mi je bila za svaku pohvalu, skoro pa kao Pixarov animirani film, tecno i cisto. Nakon odigranog Rift Apart, malo sam jace nahajpovan za spider-man 2, posto Insomniac stvarno pravi odlicne igre sa zaraznim gameplayem :D

Predjoh i ja ovo. Nemam mnogo sta dodati sto vec nije napisano u ovoj temi. Meni veoma zabavna igra. Malo mi je zao sto je nisam igrao kada se pojavila. Verovatno bih bio vise odusevljen onim prelazima iz nivoa u nivo. Ovako mi je reakcija bila cool fino su ovo odradili. Moram da naglasim da mi je duzina igre savrsenno legla. Tako da se ni jednog momenta nisam dosadjivao. Ostalo mi je 4 trofeja za platinu. Nije to preterano tesko odraditi ali posto ne jurim trofeje ostaje tako za sada. Pa kada se budem opet malo zazeleo Ratcheta odradice se i to.

Sta reci osim iskrena preporuka. Mada kontam da je ovde na forumu odigrao svako ko je planirao.

Poceo da igram, odusevljen, igra je prava mala kidalica, pravi PS5 launch naslov.
Ne zna se sta vise kida, grafika, zvuk, efekti na dualsensu ili sjajan opening igre.
Lagano najbolji deo u serijalu za sad, sve ja dobrano unapredjeno.
Na OLED-u koliko dobro izgleda i koliko glatko radi, ultra resposivno, lagano najbolja igra za OLED, od svih koje sam probao do sad otkad sam ga uzeo.
Nisam bio spreman na nesto ovako 😁

Last edited:
Back
Top Bottom