Heh juče slučajno naletim na info da je krajem prošle godine Likovao Tupakov Troublesome 21 originalni drugi album koji je Time Warner u ono ludo vreme opšteg haosa i nasilja na ulicama otkazao i to je posle bilo prepakovano u Strictly for my N.I.G.G.A.Z. koji volim ali me smaralo uvek što sam imao trip da su pesme neujednačenog kvaliteta nabacane uz par naravno all time favorite singlova. Možda da je u svojoj izvornoj varijanti pušten to bi bilo kao celina daleko jače i efektnije. OFC dosta pesama jeste ostalo ali ovo je svakako kul dodatak sumanuto sadržajnom katalogu neobjavljene muzike koju je Tupak ostavio iza sebe gde je uvek moguće naći nešto novo koliko god da se poznaje materija khm khm evo detaljnije sa sajta 2pac Legacy
At the beginning of 1992 2Pac starts to prepare his second official album, which was originally supposed to be called “
Black Starry Night”. As the recording process went on over the next few months, 2Pac decided to change the name to “
Troublesome ’21”.
“Troublesome ’21” was scrapped by Time Warner due to the outcry in the media and political legislatures over such lyrics. There are a total of 7 songs, which were not on commercial release, including ''
Troublesome'' (unreleased), ''I Wonder If Heaven Got A Ghetto''(released on R. U. Still Down?, 1997),
Don’t Call Me Bitch (unreleased),
What Goes On (unreleased) ,
Crooked Nigga Too (released on ''Loyal To The Game'', 2004),
Still Don’t Give A Fuck (unreleased),
Nothing But Love (released on ''I Get Around'' Single, 1993 and R. U. Still Down?, 1997). A truly historical piece of Pac memorabilia due to the fact these are never released or heard songs due to the lyrics being controversial at the time.
"Troublesome '21" was the first title of Tupac's second album before it was changed to ''Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z...''.
2paclegacy.net
Odavde nmg da skinem link jer važi samo za članove al evo neko je na yt okačio lepo pesmu po pesmu. Inače postoje i ranije varijante Troublesome 21 na yt ali to nije ovo, dakle ovde se radi o 16 pesama koje se ne ponavljaju u raznim verzijama kao što je slučaj na tim ranijim linkovima.