Cyrix
Well-known member
- Reaction score
- 167

i audioengine a2+ za dodatno belilo.XSS bi odlično išao uz taj setup.

Sto je custom made. U poleđini ima "kadicu" gde stoji produžni kabl, USB HUB, a uskoro će i NvME enclosure. Tu je ujedno smotan i višak kablova. Ideja je bila da svi uređaji budu tu povezani, a da samo jedan kabl ide do zida. Osmislili smo kako treba da izgleda i komšija koji radi sa ivericom je napravio 2 komada, za ženu i mene.Molim te mi napishi gde si nabavio taj astal.
Zanimljiva ideja...i audioengine a2+ za dodatno belilo.![]()

Taman ima mesta i za rešo, da ne mora da se ustaje od stola da bi se skuvala kafica.XSS bi odlično išao uz taj setup.

I ja sam sličnu stvar dodao svom stolu, mada je kod mene to više polica nego kadica, tu su mi svi kablovi i adapteri da se ne bi vukli po podu tako da sto sa sve kompa mogu da premestim bilo gde.Sto je custom made. U poleđini ima "kadicu" gde stoji produžni kabl, USB HUB, a uskoro će i NvME enclosure. Tu je ujedno smotan i višak kablova. Ideja je bila da svi uređaji budu tu povezani, a da samo jedan kabl ide do zida. Osmislili smo kako treba da izgleda i komšija koji radi sa ivericom je napravio 2 komada, za ženu i mene.
Onda se XSS tu nikako ne uklapa.Kakav rešo, samo fensi espresso aparat uz ovaj setup.![]()

Ređam si Tetris u kallax, ne mogu da ga osmislim da smestim i snes nekako pa to ti je![]()