• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Radni/Gaming setup forumasa

View attachment gaming mode.mp4
5086bde0978fbbbdacc1f1f28398a6af.jpg

04fcf7692c12f676ee0b9d14ae798daf.jpg

ba6d7135368026365cd5943ad572a614.jpg
0645acd1608fb65c4f95b6204ab8d1ad.jpg

Veoma lep kutak, svaka čast!

Jako dobar kvalitet prikaza sa Sege. Da li je povezana preko nekog upscalera na TV?

Da, skacem sa topica na topic… pisao sam u recent get. preko gbs-c-a je povezano sve sto nema hdmi. Poslednje dve koje sam povezao tako su mi xbox i wii, preko komponentnog. DC preko VGA i ostalo preko RGB.

Molim te mi napishi gde si nabavio taj astal.
Sto je custom made. U poleđini ima "kadicu" gde stoji produžni kabl, USB HUB, a uskoro će i NvME enclosure. Tu je ujedno smotan i višak kablova. Ideja je bila da svi uređaji budu tu povezani, a da samo jedan kabl ide do zida. Osmislili smo kako treba da izgleda i komšija koji radi sa ivericom je napravio 2 komada, za ženu i mene.

i audioengine a2+ za dodatno belilo. :)
Zanimljiva ideja... 😀

Sto je custom made. U poleđini ima "kadicu" gde stoji produžni kabl, USB HUB, a uskoro će i NvME enclosure. Tu je ujedno smotan i višak kablova. Ideja je bila da svi uređaji budu tu povezani, a da samo jedan kabl ide do zida. Osmislili smo kako treba da izgleda i komšija koji radi sa ivericom je napravio 2 komada, za ženu i mene.
I ja sam sličnu stvar dodao svom stolu, mada je kod mene to više polica nego kadica, tu su mi svi kablovi i adapteri da se ne bi vukli po podu tako da sto sa sve kompa mogu da premestim bilo gde.

Pored kucista i iste tastature sto smo imali i ne secam se dal jos nesto, imamo isto i Ikea Markus i ovu kockastu uticnicu :D (y)

Markus imam ~5 godina. Za sada ne mislim da ga menjam.

A ta kockasta utičnica je takvo sr*nje... Natekla je sa gornje strane, verovatno su kondenzatori punjača nabubrili iz nekog razloga (nikada nije opterećivana, niti sam to koristio često). I u jednu utičnicu je toliko teško ugurati punjač uređaja da se uvek iznerviram. Nikako ne preporučujem, mnogo loš kvalitet.

Ni ja za sad ne menjam Markusa iako sam razmisljao o tome dok sam radio za kompom, za celodnevni boravak za kompom, definitivno mi treba nesto udobnije, ali posto to vise nije slucaj, sluzi Markus za sad.

Sto se tice uticnice, slazem se, meni jedan usb slot radi slabo i problem mi je sto nemam slobodne uspravne shtekere da je ubodem, treba mi za onaj Glide miris, tako da je uopste i ne korisitm, zajebah se sto sam je uzeo...

PSX taman dovoljno može da se otvori da se gurne disk,
N64 taman dovoljno može da se gurne kertridž,
GC je čipovao @Corvus Corax , tako da čita sve sa memorijske. Kaže da mu čitač za diskove verovatno i ne radi :D
Osim što nemam gde da smestim snes, malo je trtavo da se ubodu gc džojevi u wii, al sreća pa to radim izuzetno retko :D

Back
Top Bottom