Zezam se, ne kacim sve sto jedem, okacim ponekad kad naletim na nesto zanimljivo od hrane, pa da sluzi kao preporuka ljudima sta valja uzeti, ili recimo kad neka hrana mnogo lepo izgleda, kako odoleti i to ne uslikati i podeliti sa ljudima.
Isto tako za setup, kao sto se ovde kaci u Rescent Get, zasto ne okaciti sta si kupio, pohvaliti se, pogotovo ako sve to lepo izgleda.
Sad ne kazem da svakog to zanima i ne treba da zanima, ali ima ljudi i koji vole to da vide, pogotovo medju prijateljima na fejsu, mislim na ljude koje licno znas.
Na kraju krajeva, isto kao sa opisima igara, ja to radim zbog sebe, volim da to radim, to me ispunjava, svako od nas ima nesto sto ga ispunjava i svi smo mi razliciti, i treba postovati svaciju razlicitost, a ne pitati se zasto ovaj ovako, a onaj onako, jer niko od nas nije merodavan da kaze sta je generalno prihvatljivo.
Ni meni se ne svidja gomila stvari i trendova koje vidjam, pa ne jurim svakog da mu se zalim, and in the long run, ne bi to nista u globalnom smislu promenilo, i dalje bi se isto rOdilo... ti kao jedinka si nebitan i ne mozes da promenis svet, gledaj sebe, nauci da te to ne nervira, jer dzabe se trosis na stvari na koje ne mozes da utices.