• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Radni/Gaming setup forumasa

NećeÅ” da ubijes tako taj Xbox?
Kapiram da bi mozda bio problem da topao vazduh koji izadje sa zadnje strane konzole nema gde da ode, ali ova "komoda/polica" nema "zadnju stranu", tako da meni deluje da je sve OK.

Ovih dvojica su neki od vas? :)

tesko da bi neko od ekipe sa foruma kacio po FB.
Retro je postao toliko popularan da me je pre neki dan kontaktirao lik iz Loznice lokalno i ponudio famicom za trade.
Bio sam ubedjen da su vece sanse da me kontaktiraju vanzemaljci :🤣

Ovih dvojica su neki od vas? :)

ja nisam sigurno posto ne volim beli namestaj i belu obucu

tesko da bi neko od ekipe sa foruma kacio po FB.
200w.gif

Ja kacim sve zivo na fb, i radni setup i klopu sta jedam, sve zivo.
Globalni kompleks 21 veka....

Ne znam samo Ŕta je tu bitno Ŕto si ti pojeo neŔto pa slikao da neko to vidi? Od kakvog je značaja to mi nije jasno, imam neke poznanike i prijatelje na fb koji to rade i ostavljaju statuse koji su isto neshvatljivi.. Kao na primer stigla drva i slika drva pa ce sada oni to da seku utovaraju, zaŔto bi to bilo bitno za javnost? Nije da su dvejn džonsonu stigla drva pa da ide u teretanu na zagrevanje pre sečenja i utovaranja...
Isto kao nik for lajf sto snima kako vozi bicikli po beogradu, mislio sam da je skoro naučio da vozi bicikli bez pomoćnih točkova pa se hvali, jer okrece pedale kao da mu fali parče mozga... MožeÅ” slikaÅ” neki izlet neÅ”to da si obiÅ”ao ili posetio neko mesto a ne kečap na gulaÅ”u i Å”ta jedeÅ”, verujem da to zanima 2posto ljudi...

Zezam se, ne kacim sve sto jedem, okacim ponekad kad naletim na nesto zanimljivo od hrane, pa da sluzi kao preporuka ljudima sta valja uzeti, ili recimo kad neka hrana mnogo lepo izgleda, kako odoleti i to ne uslikati i podeliti sa ljudima.

Isto tako za setup, kao sto se ovde kaci u Rescent Get, zasto ne okaciti sta si kupio, pohvaliti se, pogotovo ako sve to lepo izgleda.

Sad ne kazem da svakog to zanima i ne treba da zanima, ali ima ljudi i koji vole to da vide, pogotovo medju prijateljima na fejsu, mislim na ljude koje licno znas.

Na kraju krajeva, isto kao sa opisima igara, ja to radim zbog sebe, volim da to radim, to me ispunjava, svako od nas ima nesto sto ga ispunjava i svi smo mi razliciti, i treba postovati svaciju razlicitost, a ne pitati se zasto ovaj ovako, a onaj onako, jer niko od nas nije merodavan da kaze sta je generalno prihvatljivo.

Ni meni se ne svidja gomila stvari i trendova koje vidjam, pa ne jurim svakog da mu se zalim, and in the long run, ne bi to nista u globalnom smislu promenilo, i dalje bi se isto rOdilo... ti kao jedinka si nebitan i ne mozes da promenis svet, gledaj sebe, nauci da te to ne nervira, jer dzabe se trosis na stvari na koje ne mozes da utices.

Treba otvoriti novu temu za trendove 21.veka koji nas nerviraju, tu bi bilo svasta da se pise XD
Od trendova u igrama do drustvenih mreza, matura, 18.rodjendana, gender reveal od bebe itd :)

Back
Top Bottom