Već se skida na prekidaču, čekam samo da deca zaspu.Svaka cast momcima iz Nightdive-a bas su se potrudili. Igra fura onaj njihov interni engine ili sta vec. Jedva cekam da probam, pisem utiske uskoro.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Izašao Q1 "remaster" za sve konzole. Originalna igra, ekspanzije, jedna skroz nova ekspanzija, podrška za modove i custom mape.
Verovatno, mislim da je update up vec na Steamu.Da l' će dati upgrade ako neko na GoG-u ima Quake: The Offering?
Switch verzija ima problem sa OST-om i generalno sa audiom, malopre sam video na redditu ne znam zasto. Na ostalim platformama sljaka audio normalno (nije se niko zalio da fali ost).Radi na Switchu super, samo kao da muzika nedostaje. Davno sam igrao keca na win95 ali kao da je muzika bila manje ambijentalna. Gde je NIN?
Možda u prva 3 nivoa nije ni bilo muzike, kao što rekoh davno beše.
imaš za 200rsd na cdkeys...Da l' će dati upgrade ako neko na GoG-u ima Quake: The Offering?
Uzimajte Steam verziju igre na CD keys po ovoj smešnoj ceni dok ima.
Inače me buni što za rezoluciju ima da se bira samo low med i high, nisam video da ima tačna rezolucija da se stavi.
Mada izgleda da je igra sama stavila native rezoluciju monitora.
to ti je rezolucija tekstura ako se ne varam. iznad imaš video settings gde se podešava rezolucija i vsync.Uzimajte Steam verziju igre na CD keys po ovoj smešnoj ceni dok ima.
Inače me buni što za rezoluciju ima da se bira samo low med i high, nisam video da ima tačna rezolucija da se stavi.
Mada izgleda da je igra sama stavila native rezoluciju monitora.
Neka hvala, ja podržavam developere.2game je još jeftiniji, kupio sam upravo Q1 i Q2 za po 1.5$![]()