TheChef
Well-known member
- Reaction score
- 198
Nema daljeOtishao si na sam kraj engleske
Od uvek su mi lepe te obale s kojih bih se lako mogao strmopizditi u smrt.

A i zalasci sunca su fenomenalni!
Nema daljeOtishao si na sam kraj engleske
Od uvek su mi lepe te obale s kojih bih se lako mogao strmopizditi u smrt.
Gde na jug? Ja sam živeo u Malmeu i Helsingborgu (odnosno živeo u Malmeu a košarku igrao za klub iz Helsingborga), od 2006-08.Chekam da mi prodje radni odnos, pa da se prijavim na biro, a onda idem do shvedske malo da odmorim dushu i telo. Lepshe mi je leti tamo na jugu SWE, jer je fino vreme, maksimum 25 stepeni, 1-2 dana godishnje dodje do 27 pa malo zaplachem, ali brzo prodje. Nije loshe ni zimi, ume biti hladno kada vetar krene da shiba, ali barem nema onog groznog smrada raznih lozhionica.
Ume i sada da bude nekih 28-30, ali srecom samo par dana, ali dok traje... ne izlazim napolje. To mi je pretoplo tamo.Gde na jug? Ja sam živeo u Malmeu i Helsingborgu (odnosno živeo u Malmeu a košarku igrao za klub iz Helsingborga), od 2006-08.
Jeste, jug ali ja baš volim vrućinu pa su mi falile tropske temperature leti. Tih godina je gore umelo da bude redovno 28-30 stepen. Plaža u Malmeu fino popunjena, dosta riba je u toplesu bilo, ne znam kako je sada, da li su domaći u manjini, da li ih još više preplaviše migranti.
Moze i te kako, 25 stepeni tamo, na obali, kraj mora, je kao 30+ kod nas. Jeste da je voda u pocetku malko hladna, ali brzo se naviknem na to.Ja nisam znao da u Švedskoj može da se kupa u moru.![]()
A имају и змаја.Imam dva školska drugara koji su rodom iz Šipova i uvek sam se divio prirodi kada su slali fotke odatle.