• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Provajderi internet usluga - iskustva, ponuda, diskusija

ima fora. nisam je licno koristio ali znam ljude koji jesu. ako uopste ima 5g i ako mu kuci radi dobro, moze slobodno da ga prijavi na drugu "zvanicno" pokrivenu adresu, hoce to da urade.

Najzad se zavrsila moja saga sa MTS-om. Bili su teski pregovori koji su trajali par dana. Razne ponude 1, 5 i 6 meseci upola cene. Pa onda Samsung ili LG 43 inca TV na poklon. Pa TCL od 50 inca. Na kraju sam uspeo da izbunarim 12 meseci upola cene i duplo brzi net. Tako kada sve saberem za 2 godine ce mi pretplata u proseku biti neznatno veca nego do sada.
Gradi se novi reprtitor kod mene u blizini nadam se da ce 5g da radi bolje kod svih provajdera. Pa se nadam da cu za 2 godine kada istekne ugovor stvarno imati neku alternativu da mogu da otkacim sugavi MTS.

da otkacim sugavi MTS
Koliko vidim, svi imaju iste cene, tako da su svi podjednako shugavi, samo zavisi od toga koji ce ti u datom momentu ponuditi najduzu akciju, sve ostalo je isto...

Ja sam prvo bio na SBB, pa MTS optika, pa Yettel optika i tu je dobro sto koriste iste kablove, pa nisu morali nista da mi buse...
Sad ima i A1 optika, ali vidim da buse ulice i uvode svoje kablove, tako da pretpostavljam da onda buse i u stanovima, iako vec imam optiku, jer oni izgleda koriste druge kablove, tako da je to jedino potencijalno nezgodno za prelazak kod njih, ali radi tolike ustede, ne smeta i da pustis da ti bushe pola sata...

Back
Top Bottom