Ne, meni nije stigao, bas sam proveravao juceMislim da je svima stigao SMS (od mtsINFO) sa obaveštenjem o izmenama od 09.01.25.
Po meni ni sms obavestenje nije pravo obavestenje, ko jos cita onu kilometarsku poruku, gde su to zavukli skroz na kraj texta?
Samo poziv i licno da mi kazu da skace cena je kao neko obavestenje, ali nije ovde problem u obavestenju vec zato sto se to desilo...
i da su me zvali i rekli da ce da poskupi, opet bi podneo prigovor i trazio raskid ugovora ako ne vrate na staro.
И сад и дефинитивно имамо монопол једног провајдера. Јеботе, кад се сетим да је пре 20-25 година само у Београду било на десетине провајдера, како за кабловску, тако и за интернет, и комбиновано. А сад на нивоу целе државе имамо једног такорећи. Баш смо напредовали ка "слободном тржишту" и "здравој конкуренцији". Ужас...Telekom je otkupio SBB, i sada na Areni imamo i Evro Ligu i Bundes Ligu, Formulu, sve sto je imao Sport Klub... a isto tako, i SBB od sad ima sve kanale koje je imao MTS...
![]()
Sav TV sadržaj na vrhunskoj EON platformi! - Promo - Promo - B92.sport - B92.net
SBB zvanično postao deo e& i PPF Telecom Grupe.www.b92.net
![]()
Od sada sav sport na Areni sport - Promo - Promo - B92.sport - B92.net
Kompanija Telekom Srbija uspešno je realizovala kupovinu određenih prava, licenci i ostale imovine povezane sa Sport klub kanalima za teritoriju Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija i Srbija) od kompanije Junajted Grupa.www.b92.net
Da, upravo tako, uzas, najebali smo sa cenama u narednom periodu.И сад и дефинитивно имамо монопол једног провајдера