• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

XBOX Project Stellar

todorko

Well-known member
Reaction score
64
https://makemhz.com/products/stellar

• Built-in tools for system troubleshooting, configuration, hard-drive setup, etc.
  • Automatic network based system updating.
  • Kernel level ODE. (ISO Loading)
  • Compressed ISO Loading. (CISO)
  • Additional controller support. (Xbox One)
  • Network loading of ISOs and virtual HDD images.
  • Titan+ support. Supports legacy configured drives and Titan formated HDDs for up to 16TBs of native storage.
  • Auto optimal UDMA timing. Up to UDMA5 autoconfigured, verifed, and tested on boot.
  • Native ATA TRIM support.
  • True no-DVD drive bypass. No external modifications required.
  • Support for 64MB, 128MB, and 256MB RAM configurations.
  • Automatic system time updating via network on boot.
  • Analog video improvements and fixes with feature parity of the XboxHD+.
  • Native boot animation in 720P.
  • Native force 480P with HD+ fixes.
  • Insignia enhancments.
  • Advance fan control.
  • Kernel debugger over USB.
  • GDB debugger via USB.
  • And so much more...
Cena je 70 USD, što mi deluje ok s obzirom da sam OpenXenium platio oko 30 evra.
Kupuje se, ali tek sledeće godine kad izađe neki review, neću da budem beta tester.

A i moraću da vidim da li odabrati 1,0-1,4 ili 1,6 verziju, na MakeMhz discordu sam pročitao da je 1,6 najbolja verzija Xboxa dok sam do sada uvek nailazio na preporuke za 1,0 ili 1,1.

Neko je na MakeMhz discordu napisao da su 1.0 i 1.1 "poorly engineered", a vidim da i on kaže da je 1.6 najbolji model, što je u suprotnosti sa svim što sam do sada pročitao na raznim forumima gde se preporučuju 1.0 i 1.1 modeli.

A za problem sa 480p u nekim igrama na 1.6 kaže da je zabluda da je problem u Xcalibur encoderu, već da je u pitanju "kernel level bug", koji će da ispravi ako sam dobro razumeo.

Zato čekam sa kupovim dok ne izađe još detalja.

Ako se dobro secam 1.6 nema dodatna mesta za RAM sto znacajno otezava radjenje 128MB mod-a.

Ne može se staviti dodatni ram, 1.6b ima lošije latencije od 1.6a, 480p bug, moraš raditi LPC rebuild i rezati LFRAME trag, nema TSOP, roze termalne 'žvake' gore nego na starijim revizijama, po mom iskustvu više pogođen 'capacitor plague' periodom, eto jedino što ima drugačiji kondenzator za sat koji ne curi i to je to.

Back
Top Bottom