• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Prince of Persia The Lost Crown

Zato sto igra "nije ni izasla" - nije gotova - Early Access je.

Igrati u Exploration ili Guided modu?

Smara me što uopšte postoje ovakvi izbori, dajte mi dev intended iskustvo i to je to.

ja sam igrao guided jer sam tako navikao da igram svaku metroidvaniu, sa opštim markerima gde se nalaze ključne stvari na mapi

Mislim da sam na nekih 40% igre i iskreno iako ima brdo kvaliteta da sam znao da je ovoliko puzzle heavy ne bih ni počinjao. :)

Sacred Temple puzzles su baš smaranje.

Jasno je da je to deo ovog žanra ali meni koji nisam ljubitelj naprednijih puzzle momenata je njhova koncentracija postala prevelika.

iz nekog razloga, nisam zavrsio igru; svidela mi se, ali eto desi se nekad :D

super je i mehanicki, dizajn neprijatelja, bossova, hrpa abilities za igraca itd; produkcijski takodje. Ali ipak malo sterilna, pogotovu Metroidvania igre su izrazito atmosfericne, ovo je malo neinspirativno bilo za mene.

Prešao i ja igru, nakon što sam pregurao dosadne puzzle momente na sredini igre posle je bilo uživanje do kraja.

Igra i nije pretrpana puzzle momentima samo postoji taj jedan po meni kritičan deo. Pored toga mi je bio smarački i deo sa surfovanjem po pesku, nije baš zabavno/kreativno izvedeno.

Iznenađujuće dobra i ambiciozna igra što se tiče priče i prezentacije. Mehanika je super solidna, ima nekih sitnica koje su me nervirale ali se ne treba na tome zadržavati.

Ono što mi je najveća mana igre je taj Fortnite/WoW stil grafike i nedostatak veće specifičnosti svakog okruženja što bi me više uvuklo u svet. Generalno mi je igra bila nekako bezlična i nije bila dovoljno atmosferična.

Nisam imao nikada taj momenat da se oduševim kada vidim novo okruženje na šta sam navikao u Metroidvaniama.

Šteta što grafika nije za trunku više gritty/realističnija, svakako bi bilo u skladu sa tonom priče i diglo igru na viši nivo bez obzira na gomilu sitnih mana.

Ovako je samo super igra ali ništa memorable zbog čega i ocena "samo" 8.5.

Last edited:
Samo da dodam i da su svi bossevi u igri odlični i dobro im je odmerena težina da nije preteško ali ipak mora da se navežba.

Back
Top Bottom