Potrebna mi je preporuka za neki Android Box, da opametim jedan stariji TV koji retko koji video fajl hoće da pusti.
Kriterijumi:
Da podržava 4k 60fps output.
Da podržava HDR standarde kako treba.
Da podržava moderne video codece/formate, dakle da ne mora puno da se razmišlja da li će pustiti neki fajl ili neće.
Da može da pusti fajl sa USB storage-a, ovo će mu biti primarna namena. Neće se koristiti za streaming servise uopšte.
Poželjno ali ne i neophodno ako može preko mreže da pusti neki fajl koji se nalazi na PC-u.
Ako usput može i da emulira nešto zaključno sa PS1 generacijom to je solidan plus ali nije faktor pri kupovini.
Budžet je nekih 50-60eur pa sad nemam pojma da li je to dovoljno ili ne.
Ovo je nešto što sam random našao na KP, ne znam da li su dobre kupovine:
www.kupujemprodajem.com
www.kupujemprodajem.com
www.kupujemprodajem.com
Hvala unapred na pomoći.
Kriterijumi:
Da podržava 4k 60fps output.
Da podržava HDR standarde kako treba.
Da podržava moderne video codece/formate, dakle da ne mora puno da se razmišlja da li će pustiti neki fajl ili neće.
Da može da pusti fajl sa USB storage-a, ovo će mu biti primarna namena. Neće se koristiti za streaming servise uopšte.
Poželjno ali ne i neophodno ako može preko mreže da pusti neki fajl koji se nalazi na PC-u.
Ako usput može i da emulira nešto zaključno sa PS1 generacijom to je solidan plus ali nije faktor pri kupovini.

Budžet je nekih 50-60eur pa sad nemam pojma da li je to dovoljno ili ne.
Ovo je nešto što sam random našao na KP, ne znam da li su dobre kupovine:
Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K HDR Android - KupujemProdajem
Tippnet doo je firma sa tradicijom dugom 25 godina. Bavimo se prodajom i servisom računara, laptopova i ostale IT opreme. Pružamo zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavljamo dugoročnog partnera svojim klijentima. Nalazimo se u SuboticiTrg Kralja Tomislava 4Radno vreme...
Smart boks X96Max 4GB Ram Android box - KupujemProdajem
CPU: RK3528 Quad Core ARM Cortex A53 Memory:4GB Flash: /64GB WiFi: 2.4G/5G Bluetooth: BT 4.0OS: Android 13.0 Language: Multi-Language
Xwave TV android box 510 box510 - KupujemProdajem
Brend: XwaveModel: TV BOX 510Naziv: Smart TV 8K/Android 12/4GB/64GB/QuadCore/LED displej/HDMi/RJ45/Wifi/BT/2xUSB/SD cardOperativni sistem: Android 12.0Memorija RAM: 4GBMemorija ROM: 64GBCPU: Alwiener H618 Quad-Core Cortex-A53 1.5GHz, decoder up to 4K@60fpsGPU: Multi-Core G31 MP2High Definition...
Hvala unapred na pomoći.