• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Pozdrav

nala_mini

Active member
Reaction score
41
Hej ekipa, za one koji nisu čuli ja sam Raletova žena i uopće nisam natjerana da ovo pišem.
Generalno igram ps, trenutno Tomb Raider, znam da kasnim, al nakon Shadow of Tomb Raider morala sam probat jedinicu.
Najdraže igre hmmm jak and dexter, spyro, ffX i kula world xD

Tell me your husband controls you, whitout telling me your husband controls you XD

Salu na stranu, dobrodosla u nas mali community :D

Last edited:
Hej ekipa, za one koji nisu čuli ja sam Raletova žena i uopće nisam natjerana da ovo pišem.
Generalno igram ps, trenutno Tomb Raider, znam da kasnim, al nakon Shadow of Tomb Raider morala sam probat jedinicu.
Raletova ženo, cenjena gospođo, dobrodošli!

Dobro došla! Iako si otela mog brata blizanca.

3634272b9a9d20be93a5729f0117c60e35296b211fad704b63c1384886999e12_1.jpg

Kula World, najbolja igra ikada. Igrao sam u nedogled demo iste na DEMO1 disku koji je dolazio uz moj PSX. A jel se seca neko Jumping Flash? To je bila prva igra koju sam presao na Playstation kecu.

Kula World, najbolja igra ikada. Igrao sam u nedogled demo iste na DEMO1 disku koji je dolazio uz moj PSX. A jel se seca neko Jumping Flash? To je bila prva igra koju sam presao na Playstation kecu.
Kula World je i dan danas igriva. PS1 je imao masu puzzle igara koje se i danas mogu bez problema igrati. Jumping Flash ja nisam kapirao kao klinac, bila mi je teshka igra. :D

Vec godinama razmisljam kako bih rado napravio remake :).

nikada full kula world nisam igrao, samo demo disk, kao ljubomir :D kako sam samo voleo tu igru :D dobrodosla !!!

Видим отишла тема у Kula World правцу. Одлична puzzle игра, доста сам је играо, али никад прешао. Изузетно је тешка. Ако се добро сећам стигао сам до оних нивоа где се коцке по којима идеш појављују и нестају. Пробао сам пре извесног времена опет да играм, али не иде, превише ме заболи глава, оматорило се и изгубило стрпљење.

P.S. Добродошла @nala_mini лепо је имати и мало женског света овде за промену. :)

Back
Top Bottom