• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Poll: Kada izlazi novi Nintendo Switch?

Kada izlazi nova Switch konzola?

• Q2 2023.

• Q3 2023.

• Q4 2023.

• Q1 2024.

• Q2 2024.

• Q3 2024.

• Q4 2024.

• Q1 2025.

• Q2 2025. ili kasnije

Results are only viewable after voting.
Lep trailer, kao najave najskupljih telefona od Apple-a i Samsunga. Ja sam baš razočaran, ne zbog toga, nego što ova konzola osim veće snage nije suštinski ništa drugačija od Switch 1. Ranije su ovakve konzole kod Nintenda bile među konzole, umesto broja na kraju imale New na početku.
Ovo najverovatnije nažalost polako najavljuje i smanjivanje kvaliteta njihovih igara. 😥

Koncept je definitivno isti, ali možda najave još neku novu mogućnost osim toga što se Joy Con-y izgleda mogu koristiti kao miš.
Najaviti bilo šta drugo osim direktnog Switcha na današnjem trižištu bi bio glup i rizičan potez, pogotovo zato što imaju samo jednu platformu sada i moraju da vode računa da bude uspešna.
Ne znam, kako si došao do zaključka da će ovo dovesti do smanjivanja kvaliteta njihovih igara.

Trailer je baš retardiran, ali koga boli uvo. Sviđa mi se USB port od gore i veći joyconi mada će opet bez gripa biti neigrivo. Mene najviše interesuje launch lineup igara, od toga zavisi kada ću ga kupiti.

Last edited:
Ima USBC i gore i dole, tako da ce svi biti zadovoljni.

Od ergonomije ne ocekujem puno, mozda se sad poboljsa na ~ 3/10.

Gamepad drzaci stavljeni na $2000 tablet sa najjacim Strix Halo-om koji trosi 80W+, e to je posao.

Switch 4 ce biti slabiji od toga za 15 godina.

Back
Top Bottom