• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation VR2 - hardware, software, news

I dalje mislim da ce PSVR2 proci bolje nego PSVR1
Kad je (dosta jeftiniji) PSVR1 izašao, na tržištu je bilo 50 miliona PS četvorki. Kako će VR2 bolje proći kad je skuplji i sa 20M konzola 'u deficitu' u odnosu na VR1?

Sad im vise nego ikad treba Alyx. Ali ne za launch, nego tamo na leto/jesen/zimu.

Kad je (dosta jeftiniji) PSVR1 izašao

PSVR1 je bio dosta jeftiniji kada se kupio bez kamere i hand kontrolera. Ovde se dobija sve u paketu za slicnu cenu.

Veća cijena headseta, veća cijena konzole, manji broj konzola na tržištu.
Ako je VR1 bio PSP onda su fine šanse da VR2 bude Vita u pogledu podrške i prodaje.

Jedino što je sada kao veći awareness o VR-u generalno, ali vrlo je upitno koliko.

Takashi je takodje bio najavio 4K Switch i dolazak istih do developera, pa je Nintendo direknto demantovao u tweet-u investitorima. Slicno je uradio pre toga i za PS4 shipment numbers.
Jos jedan L za Mochizukija. Neka nadje druge izvore.

A najjace je sto sam sebi iskopa rupu, pre pola godine je on javio velik shipment number za PSVR2 [2 miliona proizvedenih headseta do kraja marta].

Ukratko, pozitivni utisci.

Full opis, cak je isprobao i USB C produzne kablove [pasivni od 2m je radio bez problema, a aktivni od 5m nije]. Prikazao je i da PSVR2 kabel nece bas lako da se otkaci od konzole, i da moze pomeri vertikalno stavljenu konzolu bez baze. Nadam se da nece biti puno ljudi koji ce slucajno da obore konzolu sa police na pod. 😬

Naravno da su napravili ako slučajno oštetiš ili prekineš kabl da ga nije lako zamijeniti novim.

Kod PSVR1 je bilo nemoguce zameniti kabel. Ovde je moguce.

1000x bolja situacija.

kako je moguće ako je jedan kraj zalemljen za elektroniku u headsetu? ili nisam upratio da headset ima diskretni usb-c ulaz?

Na osnovu videa sam skapirao da ipak ima konektor pod uglom i na strani gde je headset, samo je kabl sproveden kroz držač za glavu do prednje strane. Sve u svemu, jako dobar upgrade za PSVR. Još 20 dana... :)

aha, na osnovu onog dijela kabla koji izlazi iz headseta mi je izgledalo da je hard-wired za elektroniku. odlična stvar u tom slučaju.

Jel kupuje neko ovo sokoćalo?

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Prilicno sam siguran da ce PSVR2 da prodje gore od keca, iz raloga koje je @Omega naveo - manje trziste, mnogo veci price of entry, recesija i sve ostalo. Analogija sa PSP i Vitom mi deluje vrlo prikladno.

That being said, jedva cekam da ga uzmem. PSVR1 bi je bio parce hardvera sa kojim sam imao najvise iskonske zabave od doba Wii. A Vita mi je drugi omiljeni handheld, tako da go at me :D

Vi sto planirate uzmati jel imate neki formiran plan? Ne znam da li da "uvozim" iz Nemacke kada ga bude na Amazonu, ili da cekam nase da se organizuju.

Back
Top Bottom