• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ja sam nasao neke slike na netu, sa cenama razne tehnike kod nas i recimo par meseci pre crnog petka, nesto kosta 100.000, i nekoliko dana pred crni petak, oni tu cenu dignu na 120.000, i onda kad dodje crni petak, kao spustili sa 120.000 na 100.000, a ustvari samo vratili staru cenu, bilo brdo takvih primera.

Bilo je to kod nas u medijima pre par godina kako Gigatron i WinWin u suštini prodaju pre Black Friday za manje cifre, a onda za Black Friday dignu te cene i prodaju kao popust. Ako me sećanje služi poslednji pravi Black Friday sam video u Ušću 2019 godine kada su prodavali bundle Red Dead Redemption 2 sa PS4 Pro za ispod 40k, od tada nije bio uopšte toliki popust već uglavnom između 2 do 5k.

Most importantly, the passionate support we’ve seen from you, our players, makes this past year truly special for us. PS5 gamers have collectively played more than 4.6 billion hours of gameplay on PS5 and broadcast more than 26 million hours of content. Here is a look at the top ten PS5 games played during PS5’s first year, based on gameplay hours:

• Fortnite
  • Call of Duty: Black Ops Cold War
  • FIFA 21
  • NBA 2K21
  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Destiny 2
  • MLB The Show 21
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  • Demon’s Souls
  • NBA 2K22

Sad gledam na netu Ratchet se prodao u 1.1 mil primeraka, Returnal u 560k a Demon Souls 1.4 mil, tako barem kaze gugl. Ocekivao sam vecu cifru za Ratcheta definitivno.

Sad gledam na netu Ratchet se prodao u 1.1 mil primeraka, Returnal u 560k a Demon Souls 1.4 mil, tako barem kaze gugl. Ocekivao sam vecu cifru za Ratcheta definitivno.
Kad ces Denise sve to odigrati? Evo cak i @jovcov je odigrao Demon souls [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom