• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

psihopate iz dbranda ne odustaju:)

sta mislite o ovome? jel ima nade da se prolepsa ps5? ;)
nekako su se izborili sa tim predivnim dizajnom ps5 i uoblicili konzolu...malo obline malo chubby
meni deluje ok na slikama...jedva cekam da vidim vs original

rsz_darkplates_20___c0.jpg

Last edited:
Uklonili su "kragne" sa vrha, tako da je konzola tu malo manja. Ovi otvori za ventilatore nemaju preveliku svrhu, dovoljno vazduha ulazi izmedju konzole i stranica.

Meni je ovo bas ruzno, pogotovo crna. Og mi je super, samo kad bi se iscimali malo oko svog dizajna i krenuli da izbacuju zanimljive stvari.
Ne bi bilo lose da iscimaju xbox design lab da im radi padove i ove panele :D

Jeste, odvratno izgledaju ove dbrand plates, ali navodno malko se bolje hladi konzola zbog tih rupa zarad bolje cirkulacije vazduha.

Koji god naslovi bili, ponovo su miljama interesantniji od onih za Xbox Live Gold....

Lako se moze desiti da nece objaviti ovaj exploit, ili ce cak javiti Sony-u kako da ga zakrpe.

Ko zna kako su mucili hardver [pustali struju na mobo pinove, verovatno tokom boot-a], al ne mora da znaci da bi se konzola ponasala na novijim firmware-ovima.

Mislim da su ljudi manje nego ikad u fazonu da čekaju 5 plus godina da bi nešto odigrali meni se svi čude u fazonu kako to i dalje nisi kupio ps5 a gejmer si a pre je bilo baš tako u narodu kao ma šta će ti Soni biće to i za PC....ipak se okreće

Last edited:
Više ni ne cidim svrhu hakivanja konzola (sonijevih) kada sve izlazi i za pc...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Imaš više dobrih razloga, nemaju svi dobar PC ili nemaju uopšte PC, neki ljudi više vole da igraju na konzoli nego na PC-u, igre izlaze dosta kasnije za PC.

Pre 20ak godina piraterija je bula must have, danas nema potrebe za tim. Igre su manje vise dostupne, ima te razmene (koju jos nisam probao :D ) game preplatnickih servisa itd. Ne vidim razlog ko bi dao 1000 evra (sigurno ce biti skuplja) za hakovanu konzolu i da se stalno cima sa novim fw update-ima.

Back
Top Bottom