Ja sam za overcooked da probam
sve u svemu moze i gore
sve u svemu moze i gore
sve u svemu moze i goreKidanje u drustvu. Ja sam O2 igrao sa zenom u co-opu. Top! Nego rekose nam kumovi da i oni igraju, a nisam imao igru na ps5. Kako ce biti kidanje u cetvoro [emoji1][emoji1][emoji1]Ja sam za overcooked da probamsve u svemu moze i gore
Ja sam presao prvi deo u mp bas je zanimljiva igra. Pravi couch co-op!Kidanje u drustvu. Ja sam O2 igrao sa zenom u co-opu. Top! Nego rekose nam kumovi da i oni igraju, a nisam imao igru na ps5. Kako ce biti kidanje u cetvoro [emoji1][emoji1][emoji1]
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ako si voleo prethodne delove, novi 1 i 2 sadrže neke od najboljih misija u serijalu. Verujem i trojka, koju ne znam što i dalje nisam kupio, mislim da me ozračilo to što traži igra da si onlajn stalno ili sam to nešto pogrešno razumeo....Reboot Hitman igre sam iz nekog razloga preskočio, valja ispraviti grešku.
Znam ali pusti me da mastamTesko da ce prikazati 15min snimak Elden Ringa u prezentaciji koja traje 40min.

sve vise lice na MS, muzu IP do irelevantnosti.Remake nekog PS4 naslova iz 2017. ili 2018. jer vrijeme je jebiga, matori su to već naslovi.
Koliko očekuješ da se gubi vremena na Horajzon, misli mja sam u fazon uda ga ni ne budeGod of War Ragnarok?
next Spiderman?
TLOU Factions?
TLOU1 remaster?
multiplayer igra od novih studija?
nova igra od Jade Reymond?
Capcom [Pragmata]/Square [Forspoken]?
Ima potencijalnog materija za fin show, plus dev intervjui posle.