• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

Nije isključeno da su yahoo i jervis bili ista osoba, to je bio sličan nivo ludila 😆

Мислим да јесу, имао је Јервис подоста налога, мада је остављен у прашини од стране Дубравца који је имао преко 50 налога.

Kakav se kvalitet slike moze ocekivati kada se ps3 spoji na FOX televiziju? Vidim da je neki znj brend i to domaci valjda? Anyway, samo me interesuje ps3 kako bi izgledao, ne i novije konzole. Da nije mutna slika ili onako sa muljavim prelazima. Ovo je model.
IMG_20230701_230635.jpg

Kakav se kvalitet slike moze ocekivati kada se ps3 spoji na FOX televiziju? Vidim da je neki znj brend i to domaci valjda? Anyway, samo me interesuje ps3 kako bi izgledao, ne i novije konzole. Da nije mutna slika ili onako sa muljavim prelazima. Ovo je model.
View attachment 9905

Meni je bila užasna slika na X1X i na X360.

Nije mutna ali ono... loša je. Moj Samsung koji je 12 god stariji ima bolju sliku.

Sharpness na 0, svi ti shit tvovi to napucaju, mozda bude ok posle. Verovatno je i plava prepucana.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

View attachment 9905
Ja sam kupio FOX TV jer je bila smešna cena (33000 za 55" TV) ali kada sam priključio PS3 ono je bilo užasno. Ona scena sa prozorom na meniju Last of US nije imala svetle tonve u otvorenom delu prozora. Ma šta radio sve je bilo samo jedno veliko blještanje. A igranje je bilo još gore. Kretanje je bilo nekako seckavo i delovalo kao gledanje loše translacije "interlace" signala.
Srećom uspeo sam da ga vratim i skoro godinu dana kasnije kupim Hisense koji je odličan osim 40ms laga u gamer modu.

Ako ti je stalo do dobre slike i vernog prikaza boja tesko da ces naleteti na nesto iole pristojno kod tih budzetskih televizora. Ono sto sam ja video po komsiluku ni jedan nije imao zadovoljavajuc ekran.
Ako neces da dajes veliki novac za TV bolje potrazi neki polovan proveren model.

Last edited:
Ma kakvi.

Ali su dobri Tesla televizori koje im proizvodi TCL. To su modeli koji imaju "T" u oznaci. Znam da ti modeli imaju dobre ekrane (LG).

Last edited:
Od tih krsh televizora mi je jedan model vivaxa bio bas dobar i za divno cudo odlican odziv je imao ali se ne mogu setiti tacnog naziva modela ,znam da ima onako srebrno postolje :)

Back
Top Bottom