- Reaction score
- 4,633
Nikad. A slika je moja, iz vremena kada sam redovno modovao konzolesad kad nesto premotam film, @ljubomir , ti nisi ni avatar nikada menjao?
yahooMene zanima kako je bio nick lika sa RaNbo nozem? Kapiram da je to Nezaborav cim se krije kao da radi za MI6.![]()
@s_hyperion Мислио сам да је Jervis. Он је DIVA, а сви смо ми кучићи.Mene zanima kako je bio nick lika sa RaNbo nozem?
Kapiram da je to Nezaborav cim se krije kao da radi za MI6.![]()
Kakav se kvalitet slike moze ocekivati kada se ps3 spoji na FOX televiziju? Vidim da je neki znj brend i to domaci valjda? Anyway, samo me interesuje ps3 kako bi izgledao, ne i novije konzole. Da nije mutna slika ili onako sa muljavim prelazima. Ovo je model.
View attachment 9905
Ja sam kupio FOX TV jer je bila smešna cena (33000 za 55" TV) ali kada sam priključio PS3 ono je bilo užasno. Ona scena sa prozorom na meniju Last of US nije imala svetle tonve u otvorenom delu prozora. Ma šta radio sve je bilo samo jedno veliko blještanje. A igranje je bilo još gore. Kretanje je bilo nekako seckavo i delovalo kao gledanje loše translacije "interlace" signala.Kakav se kvalitet slike moze ocekivati kada se ps3 spoji na FOX televiziju? Vidim da je neki znj brend i to domaci valjda? Anyway, samo me interesuje ps3 kako bi izgledao, ne i novije konzole. Da nije mutna slika ili onako sa muljavim prelazima. Ovo je model.
View attachment 9905
Ja imam teslu u dnevnoj. Rokam Nintendo switch uglavnom na njemu jer mi je zgodno a dobra slika, full hd je tv. Imamo ga vec 3-4 godine bez problema.Jesu li Tesla televizori slicno govance kao i Fox?