• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

Jedino sto mi pada na pamet je da je bio toliko zaprljan da nije dobro hladio pa su temperaure bile dovoljno visoke da se ugasi. Sada posle ciscenja drzi normalne temperature i zato radi normalno. Samo mi je malo cudno da u servisu nisu ocistili hladnjak i ventilator.

Jedino sto mi pada na pamet je da je bio toliko zaprljan da nije dobro hladio pa su temperaure bile dovoljno visoke da se ugasi. Sada posle ciscenja drzi normalne temperature i zato radi normalno. Samo mi je malo cudno da u servisu nisu ocistili hladnjak i ventilator.
Nije bio nesto preterano prljav. Imao je vece temp 2-3 stepena pre ciscenja...

Биће потребно још доста тестирања. Значи неколико дана вишесатног играња да би стварно знао да је добар.

Биће потребно још доста тестирања. Значи неколико дана вишесатног играња да би стварно знао да је добар.
Koja igra najvise optereti konzolu, tj koja je najvise "lozi" 😅?

Koja igra najvise optereti konzolu, tj koja je najvise "lozi" 😅?
Можда оптерећење није кључно колико вријеме проведено играјући. Играј оно што ти се игра за почетак, ако можеш саставити 4 сата дневно.

Da pocnem... Danas nabavim onaj soni 3 slim. I posto je plastika u losem stanju uzeo od brata od tetke neki njegov soni 3 slim koji mu stoji u podrumu 3 godine nesipravan ali u dobrom fizickom stanju. Isto je slim ali 2504b a moj 3004a. I upalim ga radi cipovan/ hakovan ima i igre. Pitam brata sta je sa sonijem bilo kaze posle 20 min se ugasi. Nosio je i a popravku kaze ne moze da se popravi tako kazu u servisu. Ja evo drndam ga vec 4 sata nece sa se ugasi ili bar restartuje. Ocisto sam ga bio je prljav hldnjak i ventilator. Temperarure su mu kad ga upalim oko 45 stepeni, a posle par sari koriscenja 61-65... Nista mi nije jasno xdView attachment 8849View attachment 8850View attachment 8851
Umorio se od života, trebalo mu je par godina time outa da sredi neke stvari.

Mali update. Ugasio se danas posle 5 min. Znaci nije do temperatura. Jer kako sam usao u pes tako se ugasio. Zamenio sam mu napajanje sad radi normalno pa cemo videti. Ako nije napajanje problem onda kontam da je grafika. Ko zna xd

A da ako nekom zatreba informacija, u nedostatku ps3 dzojstika probam powerA zicani bowser edition kontroler za switch i gle cuda radi na ps3 🤣 Sve funkcionise osim sto ne registruje home dugme. 🤣C0241A00-6005-41CC-83D7-94F7A5E070C6.jpeg

Nije do napajanja ugasio se xd
Могуће је да је нешто на плочи. Али претпостављам да то захтјева сада неког сервисера стручнијег. Можда @Omega има идеју?

Kaze mi brat da je nosio u game centar pre 3-4 godine i rekao mu je serviser sta je problem i da ne moze da se popravi. Ali ne moze da se seti koji je kvar u pitanju.

Možda ga hdd ili cfw nešto zezaju.
Razmisljao sam da mu zamenim hdd pa da vidim da li je do njega. Sta mislite da je najbolje. Mislio sam cak ga vratim na OFW pa ako bude sljakao lako cu mi ubaciti CFW ako je do toga.

probaj pa vidi, ako ti nije cimanje ja bi uradio i delid

probaj pa vidi, ako ti nije cimanje ja bi uradio i delid
Nije mi cimanje samo pitam ovde za savet. trebaju mi neke smernice. Tipa dal je moguce samo ubaciti novi hdd i nekako se vratiti na ofw ili sta?

Sta mislite da je najbolje. Mislio sam cak ga vratim na OFW pa ako bude sljakao lako cu mi ubaciti CFW ako je do toga.
Probaj prvo sa drugim hdd-om, naravno obavezno aktiviraj QA Flag prije vraćanja na OFW. Bez toga nije baš trivijalan proces koliko se sjećam.

Back
Top Bottom