• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch PC Palia

grunt

Celeb Connoisseur
Reaction score
2,322
mUUC6Ce.jpg

Cekam ovu igru vec duze vreme i konacno je izasla, tj usla je u closed betu, a od 10-tog krece Open beta free za sve i nema wipe-a.

U pitanju je cozy life sim, veoma slican igrama kao sto su My time at Portia(Sandrock), Stardew Valley, Disney Dreamlight Valley, stim da je online pa u glavnom gradu mozete videti druge ljude i kasnije i saradjivati sa njima. Ali to je opciono, vasa farma je u vasoj privatnoj instanci i mozete da je sredjujete po zelji. U igri nema borbe tako da je skroz chill. Najvece "nasilje" je lov na zivotinje :) Gameplay je prost, ali kao i sve igre ovog tipa veoma zarazan. Za sada nema pitaj boga koliko content-a, ali dosta za pocekat sigurno ce vas drzati koju nedelju laganog igranja. Sve stvari iz ovog zanra su tu, kraftovanje, dizajniranje kuce, pecanje, lov, podizanje odnosa sa NPC-ima, odradjivanje prostih kvestova itd.. Cak ima i nagrada za istrazivanje mape u pogledu skrivenih kovcega. Igra izgleda apsolutno prelepo i super je dizajn NPC-a i njihove animacije. Za sada veoma uzivam u igri. A siguran sam da ce se svideti svakome ko voli ovaj zanr. Sto je najbolje igra je FREE, i samo kozmetika ima u sopu. Sto je najjace cak nema ni stamine tako da mozete da radite sta hocete koliko hocete, energija koja vas limitira u drugim igrama ovde sluzi da vam daje bonus XP za skill koji trenutno koristite, odlican sistem !

Sve u svemu sutra igra izlazi u Open betu i preporucio bi da joj date sansu ako volite ovaj zanr, veoma cozy i opustajuce iskustvo bez da se nervirate :) Za sada je PC only, al su najavili da izlazi za Switch.

Evo dva trejlera.

Malo gameplay-a.

Za kraj par veoma korisnih resursa.

Tona vodica za sve u igri

Mapa
Sajt igre

I za kraj, ako neko dodje dovde evo mog refer-a-friend linka dobijemo oboje malo kozmetike, pa ako zelite kliknite, ako ne sve cool :P

Igra izlazi krajem godine za Switch i na twitter-u su napisali da je u planu crossplay, nije 100% sigurno da ce biti odma na izlasku, al ce biti u igri kad tad.

Podelite linkove devojkama/zenama/cerkama svi koji vole animal crossing/stardew/disney ima da im se svidi 100% :)

Well shit previse ljudi hoce da igra tako da dobismo tuki u bulju tj queues ahahaha. Al dobro nisam toliko puno cekao ~2-3 min :D

Anyways evo moje kucice :D Stedeo sam na namestaju to ce se kasnije siriti posto kosta dosta golda :D

SocRL2H.png

iRIokw9.png

Leveluje se kuvanje :D

rKDPfui.png

Last edited:
Ladno imamo istu frizuru :ROFLMAO: Ja sam josh uvek sirotinja, nemam dom, bitje za nekih 5-6 sati.

VAL_20230811_6.png
VAL_20230811_7.pngVAL_20230811_1.png

Eh, onaj ingame alat za screenshotovanje hvata u sirotinjskoj rezoluciji :(

Da 720p lol Kontam zato sto se slike upload-uju na game server ako ih sacuvas, al opet mogli su lokalno veci kvalitet i kompresovane na server :D

BTW kuvanje postane ludo sa slozenijim receptima, bas je za coop namenjeno, posto treba na 3 razlicita mesta da spremas sastojke a imas time limit :D

PS
Treba mi jos 2 randoma da se registruju na link comeon makar ne igrali igru sta vam je mrsko da podrzite fellow mmo addicta da dobije lepu kapu ingame ahahah

EDIT
Hmm kontam da ne proveravaju IP or smth mozda sam sebe probam da referujem lol I want that bling :D

EDIT 2

Krkno super rare jelena sa jos jednim likom :D Jelen ima teleport da bezi lol

iyK5ozF.png

EDIT 3 dosta za danas :D

I can FLY now :D

C2tdtfY.jpg

OK for realz zadnja :D

Farmica povecana :D Plus super korisne ove dve masine pored, jedna pravi semenje od gotovog proizvoda, a druga od hrane pravi crve i djubrivo :D

pLCV9jo.jpg

Last edited:
Auf, teshka sirotinja u poredjenju s tim luksuzom.
Neka, za nekih 40-50 dana idem kutji, pa tju onda malo da se opustim i zabodem :D

Par dobrih saveta.

Plus ova mapa mi je ruznija od prvo sto sam linkovo, al je mnogo bolja na prvoj nazalost fali dosta stvari.

Konachno imam bashtu paradicske :3

1692479842655.png

Porizanje u kutji :3

1692479889440.png

Zabavna je igra. Udjem povremeno malo, radim shta god pomislim da je okej u tom trenutku i izadjem kada se zasitim. Vidim da tju nastaviti igrati igru na isti nachin josh neko vreme.

Back
Top Bottom