• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Outriders

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,260
metadata.jpg

Outriders
Developer: People Can Fly
Publisher: Square Enix
Release Date: April 01, 2021

OUTRIDERS je TPS/RPG za 1-3 igrača smešten u originalnom, mračnom i očajnom naučno-fantastičnom univerzumu.
Kako će čovečanstvo krvariti u rovovima Enoha, stvorićete sopstveni Outrider i krenuti na putovanje preko neprijateljske planete.
Uz bogato pripovedanje koje se prostire kroz raznolik svet, ostavićete za sobom siromašne četvrti i bedne gradove Prvog grada i prelazeći šume, planine i pustinju u potrazi za misterioznim signalom.

Class_quadtych.png

U igri Outriders dostupne su četiri klase za igranje.

Screenshot (4).png

Svaka klasa ima ukupno osam ability-a i tri pod klase koje mozete slobodno promeniti u bilo kom trenutku.

Media

103734796.jpg
89780687.jpg

89786593.jpg

Reviews:
Coming soon... (Ubacicu recenzije ovde kada budu up za dve nedelje, demo je dostupan na Steamu/PSNu/Microsoft storu trenutno)

Last edited:
Rekoh da instaliram Outriders Demo. Igra koliko vidim kida na Series S, i po prvim gemepley-evima mi se dopada. Sada cu proveriti, pa ako je to to, odmah se pegla 1.aprila jer je gamepass day 1.

Nema sta, ovo ce biti jedna odlicna igra. Gears na proteinima! Odlicni efekti, vrhunsko napucavanje. Sto se tice RPG segmenta i iventara, time se nisam bavio ni istraziovao, jer cu taj slozeniji postupak ostaviti za celovitu igru. Prica me nije privukla jer su likovi i gluma na niskom nivou i jos uvek cekam next gen igru gde ce taj segment biti pravi filmski, da ne kazem @jovcov nivou :D Malo me je zabrinula igra u prologu jer nije bilo 60 fps-a dok su se cut scene raspadale na ispod 20-ak fps-a. Kada je krenuo World Teir 1, igra se otkacila i radi savrseno. Uostalom, evo mog kratkog gameplaya od malo pre..

Nema ovo veze sa Gearsima, na zalost.

Igra forsira totalno drugaciji gameplay, svako ko igra kao Gearse, igra pogresno

Sent from my iPhone using Tapatalk

U world 4 sam naisao na tako teske delove da sam morao da batalim. Znaci opsada od stotinu pritivnika sa svih strana a u ovom demou nemam nikakav skil upgrade. Odlicna igra! Bataljujem ovo i cekam 1.april.

Sanjatju te Wahade. "ponishtava sve loshe shta ste zamislili" :D

Znaci borba sa bosovima je nedefinisana i puna sivih tonova. Pogadja te u koveru, iz neba, iz zemlje. Gde god krenes pogadja te neka struja. Nemam nikakvu zelju da se potrudim na glupost.

Hm, kada ostavis tako neki link covek mnogo lakse moze da udari dislike.
Sam ne bih trazio, ali ako vec nudis...

Hm, kada ostavis tako neki link covek mnogo lakse moze da udari dislike.
Sam ne bih trazio, ali ako vec nudis...
Ako oduzmemo tvoju pristrasnost mogu ti reci da sam se bas zabavio. Igra je mnogo zabavnija u coopu. Jos ovo na 3 razlicita sistema...show

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ako oduzmemo tvoju pristrasnost mogu ti reci da sam se bas zabavio. Igra je mnogo zabavnija u coopu. Jos ovo na 3 razlicita sistema...show

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Drago mi je da ti se igra svidela, probacu i ja kada nabavim konzolu ili ako stigne na pc gamepass.

Back
Top Bottom