• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Omiljena platforma

Vasa omiljena platforma je:

• Total voters
    26
Što napisa @Spidey, omiljena platforma za dosta ljudi zavisi od generacije do generacije i od trenutka do trenutka,
tako da ne znam kako bi glasao u poll-u.

Mogu napisati omiljena konzola/platforma po generaciji/razdobolju:

3. gen - Sega Master
4. gen - SMD2
5. gen - N64 (za nijansu ispred PS1)
6. gen - PS2
7. gen - PC (u periodu od oko 2004. do jedno 2012. sam isključivo PC igrao)
8. gen - Wii U
9. gen - Xbox Series (za sada)

@2CR4ZY, na ovom forumu, kao i na većini ostalih foruma u Srbiji, dominiraju Sony fanovi (bar kada su u pitanju konzole).

Last edited:
Što napisa @Spidey, omiljena platforma za dosta ljudi zavisi od generacije do generacije i od trenutka do trenutka,
tako da ne znam kako bi glasao u poll-u.

Mogu napisati omiljena konzola/platforma po generaciji/razdobolju:

3. gen - Sega Master
4. gen - SMD2
5. gen - N64 (za nijansu ispred PS1)
6. gen - PS2
7. gen - PC (u periodu od oko 2004. do jedno 2012. sam isključivo PC igrao)
8. gen - Wii U
9. gen - Xbox Series (za sada)

@2CR4ZY, na ovom forumu, kao i na većini ostalih foruma u Srbiji, dominiraju Sony fanovi (bar kada su u pitanju konzole).
ZKaHLP6AmvKUmFJlaFIm67NkYIaTYIfwMIYXG9RT.jpeg

63% PC, ne deluje mi osobito disbalansirano, cak mislim da je prilicno adekvatno nasoj demografiji.
Bilo bi vise procenata kod ostalih da je moglo da se glasa za dve ili tri platforme, dobar deo nase populacije na forumu godinama fura PC i konzolu ili vise konzola odjednom xD

Dobar mi je taj pocket trend pogotovo za retro stvari,planiram steam deck uskoro da uzmem ali i dalje volim onaj old school pc osecaj kada sednem ispred skupo placene mocne masine znam da sve mogu da poteram na max skuvam litru caja ili kafe i uzivam par sati dok me bubrezi ne podsete da bi trebalo na wc 😀
To sam navikao jos od kraja 90ih kada sam tako prelazio svaki NFS ili CoD u jednom sedenju 😀

Glasao sam za PC jer mi je dobar deo zhivota bio glavna i omiljena platforma za igranje, ali bilo je perioda kada su odredjene konzole bile moja omiljena platforma za igranje.

Dugo je SNES bio moja najvetja zhelja, chak sam i deda mrazu pisao da tju ga ubiti ako ne dobijem SNES i Yoshi's Island igru, ali lik me iskulirao. Nakon toga sam obozhavao PlayStation kec. Za mene je ta konzola bila neshto najbolje shto sam do tada imao prilike da iskusim. U to vreme mi je N64 delovao kao teshko smetje u poredjenju sa PS1. Kada god bih kod drugara igrao Mario Kart ili Mario 64, u glavi mi je bilo "Zashto ne Twisted Metal i Syphon Filter?".

Negde krajem 1999 PC postaje moja glavna platforma za igranje. Playstation 2 uzimam tek 2006. godine, a tada nisam imao rachunar. Malo je retji da sam se zaljubio. Dan danas mi je PS2 konzola u najlepshem setjanju, kao i broj, pa i raznovrsnost, igara na njoj.
Koju godinu kasnije se vratjam WoW-u. To je bio mrachan period trajhardovanja i sedenja u auction house, ne ponovilo se. Nakon toga sam krek zamenio heroinom - World of Tanks. To je takodje bio mrachan period trajhardovanja i sedenja u artiljeriji.

PS3 sam kupio negde na izlasku PS4, kraj 2013., chisto da odigram MGS4, ali usput sam odigrao josh nekolicinu igara koje su me zanimale. Dan-danas odigram neshto na PS3, noviju konzolu nemam. Pored PS3 imam i PSP koji nosim sa sobom kada putujem, ali se primarno igram na PC.
MMO igre sam batalio, ali povremeno volim da udjem u neku na par nedelja, chisto da se podsetim zashto se vishe ne drogiram.

Sve u svemu, sticajem okolnosti je PC moja omiljena, a i primarna platforma na kojoj igram video igre. Dovoljno je jak da se pretvara da je neka konzola ako to pozhelim, ali za sada imam ogromnu biblioteku igara koju nikada netju odigrati celu.

Zakljuchak sastava: trebalo bi svim platformama dati shansu osim nintendovim konzolama. >:3

Glasao za PC jer sposoban je da izvuce sto vise iz igre po pitanju tehnikalija i performansi, tu su i emulatori, ocas posla se pretvori i u Switch i jos mnoge koristi. Uvek pored PC-ja imao sam i neku aktuelnu konzolu za bas ono sto nema na kompu, a multiplatform naslov bih uvek pre igrao na PC

Back
Top Bottom