• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Olimpijske igre Pariz 2024

Ne pratim event, al mi je cale pominjao da mu je jedino ovo falilo da ima sve pokemone u kolekciji, gratz, pogotovo sto je operisao koleno nedavno, iskreno vreme je da se povuce ako nece da se kotrlja u kolicima u skorije vreme :D

Nažalost basketaši su završili turnir. Nema ni nas ni amera u polufinalu.

Odbojkasice na Italiju u 1/4 finalu,sa ovakvom igrom teska prica.

Angelina povredjena, ovaj isto, basketasi i odbojkasi ispali, odbojkasice protiv teške Italije u cetvrtfinalu, košarkašice i košarkaši takodje uzasan zreb, vaterpolisti "propali" tako da ni od njih ne može da se očekuje medalja. Tako da ostajemo na one dve medalje i to je to.

Košarkaši se trude da dokažu da si prorok :D

SRB-AST - 17:31

Ovaj 17:35

Tj 22:46

Odo, neću dalje da gledam ovaj masakr

Last edited:
И тако ћемо изгледа остати на ове две медаље. Ако буде још једна евентуално биће супер. Али тако то буде кад год је велико ложење и кад највећи баксуз у држави најави двоцифрен број медаља. Вероватно најлошије ОИ за нас од кад се такмичимо као Србија. Да не беше Ђоковића била би потпуна катастрофа. Од повреда, одустајања, лоших наступа и подбацивања фаворита, нема шта није пошло наопако.

И тако ћемо изгледа остати на ове две медаље. Ако буде још једна евентуално биће супер. Али тако то буде кад год је велико ложење и кад највећи баксуз у држави најави двоцифрен број медаља. Вероватно најлошије ОИ за нас од кад се такмичимо као Србија. Да не беше Ђоковића била би потпуна катастрофа. Од повреда, одустајања, лоших наступа и подбацивања фаворита, нема шта није пошло наопако.

Bolja godina i od 2008 i do 2012. Rio i Tokio su nedostizni, a i mnogo su podigli standarde. I 2004 smo bili ''losi'', samo dva srebra.

Koliko sam se ranije cimao za OI i koliko me pogadjalo koliki smo undearchieveri, ovo je naspram ranijih vremena super.

Šta mislite. Da li su uplatili u kladionicama da će gube sa 20 i da pobede? 😜

Auu kakva utakmica, ne znam sta da kazem, sta da mislim...
Od one bruke i katastrofe iz prvog poluvremena, gde smo gubili 24 razlike, ja zaista nisam verovao da mozemo da se vratimo...
Ocekivao sam da mozda eventualno mozemo samo da smanjimo razliku, ali da izjednacimo i da na kraju pobedimo, to nikako nisam ocekivao.

Neverovatno kako smo okrenuli utakmicu i mogli smo da resimo pre produzetka, a nismo zbog raznih gluposti koje smo radili...
Prvo Pesic drzi celu zadnju cetvrtinu Avramovica na klupi, otkad je ovaj napravio namernu licnu i Mils se raspucao bas u tom periodu, jer samo Avramovic moze da ga cuva... zasto je to Pesic uradio neko da mi objasni, sve je podsecalo na onu situaciju kad je Jokica drzao na klupi protiv Italije, pa smo izgubili.

Onda, nije mi jasno zasto Jokic nije krenuo ofanzivnije pod kos u produzetku, kad je Lendej vec bio izbacen iz utakmice i nije imao ko da ga cuva toliko dobro, tacnije, Jokic je trebao da krene da napada Lendeja jos kad je ovaj imao cetiri faula i da ga ranije izbaci iz igre.

Micic, sta da kazem, tesko je oceniti njegovu igru, imao je par vrhunskih ofanzivnih poteza, pomesano sa par izgubljenih i promasenih lakih suteva, ali generalno, mislim da napreduje, da je vidljiv napredak, i nadam se da moze da bude samo bolji.

Avramovic i Petrusev bih ja rekao da su nam bili "dzokeri" da su nam resili utakmicu, sto fenomenalnom odbranom, ali bogami i ofanzivom.

Svaka cast, ja sam zadovoljan, dosli smo do polufinala sto je najbitnije, tako da cemo imati priliku da se borimo makar za bronzu.

Back
Top Bottom