• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Novosti, alati, klipovi i ostale zanimljivosti iz AI sveta (ChatGPT, Stable Diffuson, Dalle2, Midjourney i slično)

Kao sto rekoh jos kad se pojavio AI, da ce nas sve zameniti na poslovima, bez obzira sto se ovde mnogi nisu slozili sa tom mojom prognozom, a vec sad je vidljivo da je tako, sta tek reci za par godina...

Dobar je ChatGPT, ali ume da gresi, rekao bih da bar 15% gresi.
Zadnji primer, pitam ga dal u Ratchet & Clank: Rift Apart mogu da se vracam nazad na planete, kad ih napustim i kaze mi da ne mogu, jednom kad napustim planetu, to je to, a to se posle ispostavilo da nije tacno, mogu da se vracam prakticno na koju god hocu planetu, kad hocu, i to je google AI dobro odgovorio... tako da nesto treba uzimati sa rezervom, ako je nesto bas bitno, mora se proveriti na vise mesta.

Dobar je ChatGPT, ali ume da gresi, rekao bih da bar 15% gresi.
Zadnji primer, pitam ga dal u Ratchet & Clank: Rift Apart mogu da se vracam nazad na planete, kad ih napustim i kaze mi da ne mogu, jednom kad napustim planetu, to je to, a to se posle ispostavilo da nije tacno, mogu da se vracam prakticno na koju god hocu planetu, kad hocu, i to je google AI dobro odgovorio... tako da nesto treba uzimati sa rezervom, ako je nesto bas bitno, mora se proveriti na vise mesta.
Greše i drugi po meni GPT je najbolji ali treba imati i druge zato sam ja instalirao 4 još uz njega nek se ima :)

Back
Top Bottom