• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Nintendo Switch - problemi, saveti, pomoć i rešenja

Da ali ovde nije rec o dzojkonima vec o pro controlleru. Dzojkoni da, kao sto sam i napisao gore nisam ih koristio ni cetvrtinu koliko pro pa su mi se pojavili driftovi ali na pro-u jos nista posle cetri godine.

Ja sam dobio Joy Con Drift par meseci nakon što sam uzeo konzolu 2018. takođe mi je bio naleteo i jedan Pro kontroler koji je isto imao drift,
ogroman broj konzola koje su proizvedene prvih 1-1.5 godinu je imalo drift, kasnije situacija postaje mnogo bolja,
sad retko ko dobije Joy Con drift sa kasnijom proizvodnjom gde su unapredili kvalitet.

Skinuo njnoviji MK8 Update 2.1 i igra mi izbacuje Error Code 2162-0101, zna li neko sta je problem?

Skinuo njnoviji MK8 Update 2.1 i igra mi izbacuje Error Code 2162-0101, zna li neko sta je problem?
Odradi update switcha tj igra radi ali ti je update sigurno povezan sa novijim fw-om
Screenshot_2022-08-05-12-26-39-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Rjesio sam problem, trebalo je jos skinuti fajl (v65536). Sve je sada OK. Hvala na pomoci.

Pročitah jednu temu na redditu i rekli su da na sajtu target com nude kupone za switch eshop i popuste i da su ponude dobre. Da li je iko kupovao preko target sajta? Pokušao sam da se registrujem ali piše access denied. Evo teme

Razmišljam da uzmem jedan polovni hakovani Nintendo Switch. Prilikom kupovine, da li treba na nešto da obratim pažnju? Da li mogu nekako prepoznati da nešto sa hakovanim Switchom nije u redu? Uz ovaj hakovani Switch stiže u RCM Loader.

Razmišljam da uzmem jedan polovni hakovani Nintendo Switch. Prilikom kupovine, da li treba na nešto da obratim pažnju? Da li mogu nekako prepoznati da nešto sa hakovanim Switchom nije u redu? Uz ovaj hakovani Switch stiže u RCM Loader.
Ako radi i učitava igre ne znam šta bi softverski moglo da ne valja.

Pokvario mi se levi joycon. Gde da uzmem novi/zamenu?

Prestao je samo da radi. Kad sam ga otvorio vidim da jedan od flat kablova gubi kontakt kod konektora. Moguce da kad sam menjao analogni da sam sredio konektor, iako je proslo dosta vremena. U principu mogao bi i board da promenim, ali nekako mi ne deluje vredno cimanja.

Ako znaci, u pitanju je originalni Switch, ne revizije. (moze da se hakuje)

Edit: Idealno sivi.

Nije bas 100% tacna kategorizacija aliii....

Hepi brzdej Big N. Od skromnija kartasko-kockarskih pocetaka do fabrike magije i zabave, prozet prstohvatom kopirajt klejmova/strajkova i sudskih parnica.
Zivio nam jos dugo i cuvao svoj IP. Pa da vidimo i naslednika Switcha.

Back
Top Bottom