• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Nintendo Switch - problemi, saveti, pomoć i rešenja

Potreban mi je savet u vezi gamepada za Switch.
Koji vredi uzeti? Bitno je da je kvalitetan da mozhe da prezhivi njakanje.
Za netjaka je, pa eto. Mati je videla neki na kojem je nacrtan Super Mario, ali nije uzela jer uzhivo ne deluje bash kvalitetno.
No, potreban je gamepad onog klasichnog oblika tipa XBOX i slichno. Hvala :3

Za netjaka je, pa eto. Mati je videla neki na kojem je nacrtan Super Mario, ali nije uzela jer uzhivo ne deluje bash kvalitetno.
Pro controller definitivno. Meni mozda i najbolji controller koji sam koristio. Cvrst, izdrzljiv, udoban, baterija 20tak sati.

Ja koristim 8BitDo SN30 Pro+ ( ovaj https://www.8bitdo.com/sn30-pro-plus/ ), nešto je jeftiniji od zvanicnog switch pro controllera i oblik je blizi DS4 (ako ti to vise odgovara). Ja sam njega uzeo najvise jer se plasim da mi se ne pojavi drift na Nintendovim kontrolerima

Ja koristim 8BitDo SN30 Pro+ ( ovaj https://www.8bitdo.com/sn30-pro-plus/ ), nešto je jeftiniji od zvanicnog switch pro controllera i oblik je blizi DS4 (ako ti to vise odgovara). Ja sam njega uzeo najvise jer se plasim da mi se ne pojavi drift na Nintendovim kontrolerima
Bas taj isti ima drugar na diskordu gle cuda driftuje mu analog xd Ja imam moj pro controller jos od 2017 i jos uvek radi savrseno a igram samo u dock-u.

I pro controller je podložan driftu, sve je to lutrija.
Svaki dzojstik je podlozan driftu, tako je. Ono sto sam hteo reci je da se drift nepravedno povezuje samo za nintendo, a i sony i xbox dzojstici takodje pate od toga. E sad koji dzojstik u kojoj meri nemam pojma.

Ja ni na jednoj koznoli nikad sem switcha nisam imao deift,a kupivai sam dzojpade po buvljacima

Ili 8bitdo wireless adapter, ako Pro kontroler košta previše i klinja već ima neki bežični kontroler za krljanje.

Ja ni na jednoj koznoli nikad sem switcha nisam imao deift,a kupivai sam dzojpade po buvljacima
Pa kaže čovek da je dobio drift na 8bitdo kontroleru. A da ga ti nisi iskusio ne verujem. Ja imam više dual shockova (1 i 2) sa sjebanim analozima nego ispravnih.

Pa kaže čovek da je dobio drift na 8bitdo kontroleru. A da ga ti nisi iskusio ne verujem. Ja imam više dual shockova (1 i 2) sa sjebanim analozima nego ispravnih.
Verovo il ne,kod mene il radi il ne radi totalno😂 nema driftanja

Wii u pro kontroler je zakon za switch.
Kod mene ga vec dve godine svaki dan njaka dete od 3-4godine evo sada jos malo u petu ulazi sve radi super.
Jedino sto koristim CFW switch, za legit konzolu mora dongle sto je smaranje donekle a i izadje kao switch pro kontroler. :/

Kao sto sam rekao ne znam koja je sansa za bilo koji dzojstik da se desi drift ali je moguce na svakom. Meni su dzojkoni poceli da driftuju a slabo sam ih koristio jer imam pro controller, dok on jos uvek radi perfektno iako ga koristim svakodnevno vec vise od 4 godine. Sve je to lutrija.

Kao sto sam rekao ne znam koja je sansa za bilo koji dzojstik da se desi drift ali je moguce na svakom. Meni su dzojkoni poceli da driftuju a slabo sam ih koristio jer imam pro controller, dok on jos uvek radi perfektno iako ga koristim svakodnevno vec vise od 4 godine. Sve je to lutrija.
Kao što si rekao, lutrija :D samo što Pro kontroleru ne pada cena, dok sam 8Bit platio 3500 din

Kao što si rekao, lutrija :D samo što Pro kontroleru ne pada cena, dok sam 8Bit platio 3500 din
Naravno. imam i 8bit samo onaj snes sa analozima, i opet to ti je koliko para toliko i muzike. Nisam nesto odusevljen kontrolerom.

Ja sam imao drift na prou ali sam dobio drigi u garanciji. Trenutno imam dva komada i sljakaju bez ikakvih problema i daleko su udobnijinod ds4. Mislim da baterija traje vise od 20 sati bukvalno zaboravis kad si punio.

Slazem se da je lutrija ali je i cinjenica da se cesce desava drift na JoyCon-ima nego na PS4, Xbox kontrolerima. Ja sam nabavio PS4 i Switch otprilike u isto vreme i PS4 se daleko vise koristio bez ikakvih problema sa driftovanjem, dok se na Switch-u problem javio posle pola godine, godinu. Takodje drugaru kome su PS4 kontroleri stajali godinu dana bez koriscenja sada imaju problema sa driftovanjem tako da i to moze biti jedan od uzroka mada pretpostavljam da bi rastavljenjem i ciscenjem resio driftovanje u njegovom slucaju.

Back
Top Bottom